Η Vodafone δημιούργησε την Ομάδα Internet Vodafone, για να στηρίζει όσους θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο της τεχνολογίας και να γνωρίσουν τις “δυνάμεις” των έξυπνων συσκευών.

INTERNETTEAMΜε πάνω από 100.000 ώρες εκπαίδευσης, πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως Apple, Samsung, Microsoft, Sony & HTC, και συνεχείς δοκιμές σε ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί σε smartphone και tablet, η Ομάδα Internet Vodafone προσφέρει σε όλους μία νέα, απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης.

 

Συγκεκριμένα, βοηθάει τον πελάτη να:

-Επιλέξει το κατάλληλο κινητό, tablet & αξεσουάρ για τις ανάγκες & τα ενδιαφέροντά του
-Ρυθμίσει πλήρως τη συσκευή του, εγκαθιστώντας το τελευταίο λογισμό και να μεταφέρει τις επαφές, φωτογραφίες, μουσική ή ό,τι άλλο θελήσει
-Ανακαλύψει και να εγκαταστήσει τις εφαρμογές που του ταιριάζουν, μετατρέποντας τη συσκευή σε πραγματικό εργαλείο καθημερινότητας κάνοντας τη ζωή του πιο εύκολη, δημιουργική και παραγωγική

 

Παράλληλα, η Ομάδα Internet Vodafone βοηθάει τους πελάτες να εξοικειωθούν με την χρήση του mobile internet, δημιουργώντας μια διαφορετική και πιο προσιτή σχέση με την τεχνολογία.

Τα καταστήματα Vodafone αποτελούν μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταία προϊόντα τεχνολογίας, να βρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία σε smartphones, tablets και αξεσουάρ. Εκεί, η υπερομάδα θα τους προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης.