Πιο κοντά στο «Game of Thrones 5» έρχονται οι συνδρομητές της Nova, καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα μέχρι την Κυριακή του Πάσχα στις 4 μετά τα μεσάνυχτα. Προετοιμαστείτε για νέο κύκλο!

«Game of Thrones 5»-«Nova Προνόμια»7 Βασίλεια, 1 Θρόνος… 2 Θέσεις! Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου της σειράς «Game of Thrones», που θα αρχίσει να προβάλλεται από την Κυριακή του Πάσχα στις 4 μετά τα μεσάνυχτα στα κανάλια Novacinema, ταυτόχρονα με την Αμερική, με ελληνικούς υποτίτλους και σε High Definition.

 

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς-φαινόμενο, το πρόγραμμα επιβράβευσης συνδρομητών «Nova Προνόμια», δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό συνδρομητή να κερδίσει ένα 5νθήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Βερολίνο, για να επισκεφθεί τη μεγάλη έκθεση που διοργανώνει η ΗΒΟ, από 13 μέχρι 17 Μαΐου, με περισσότερα από 70 αυθεντικά κοστούμια της σειράς και πολλές εκπλήξεις.

 

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενεργοί συνδρομητές Nova με πρόσβαση στα κανάλια Novacinema 1 ή/και Novacinema 1 HD, οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 29 Απριλίου στην ιστοσελίδα www.forthnet.gr/lotteries. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2015.

 

Και γι αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν, τα κανάλια Novacinema δίνουν την ευκαιρία σε 550 τυχερούς, να παρακολουθήσουν το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, πριν ακόμα και από τη παγκόσμια πρεμιέρα, το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της πολυαναμενόμενης σειράς.
Η αποκλειστική προβολή θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο «ΔΑΝΑΟΣ» και θα παρευρεθούν, όσοι κατάφεραν να κερδίσουν την πολυπόθητη πρόσκληση σε διάφορους διαγωνισμούς που έγιναν τόσο από το πρόγραμμα επιβράβευσης συνδρομητών «Forthnet Nova Προνόμια», τα social media της Nova όσο και από sites και ραδιοφωνικούς σταθμούς.