Τα νέα Bitmore KidPad έρχονται από την Info Quest Technologies ως το τέλειο Πασχαλινό δώρο για τα βαφτιστήρια σας! Πρόκειται για tablets σχεδιασμένα για μικρά παιδιά που είναι διαθέσιμα στο www.you.gr.

KIDPAD7'' GREEN FRONT logoΗ νέα γενιά των ιδιαίτερα επιτυχημένων Bitmore KidPad, η οποία μόλις παρουσιάστηκε στην αγορά από την Info Quest Technologies, αποτελεί την τέλεια ιδέα Πασχαλινού Δώρου για βαφτιστήρια 4 – 8 ετών, καθώς τα tablets της σειράς αυτής είναι ειδικά σχεδιασμένα για μικρά παιδιά, συνδυάζουν πολλά δώρα σε ένα και συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη τους, αλλά και στη σωστή επαφής τους με την τεχνολογία.

 

Σε τρία λαμπερά χρώματα, με χρωματιστή θήκη σιλικόνης για προστασία, αλλά και πιο σταθερό κράτημα, τα ολοκαίνουργια Βimore KidPad 7ii διαθέτουν ελληνικό menu, 50 εκπαιδευτικές εφαρμογές και 15 παιχνίδια ειδικά για τις μικρές ηλικίες.
Η 7” ποιοτική οθόνη, ο 4πύρηνος επεξεργαστής, οι 2 κάμερες, η τελευταία έκδοση του λειτουργικού σύστηματος Αndroid 4.4, το ιδιαίτερα φιλικό λογισμικό γονικού ελέγχου SIMBA για ελεγχόμενη πρόσβαση στο Internet και οι εφαρμογές SlideMe Market, δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο και εύχρηστο περιβάλλον για παιχνίδι, ταινίες, μουσική, ασφαλές σερφάρισμα, επικοινωνία και γνώση που τα παιδιά θα λατρέψουν.

 

Όπως όλα τα προϊόντα Bitmore, τα νέα ΚidPads είναι υψηλής ποιότητας κατασκευής, υποστηρίζονται από την Info Quest Technologies και είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, τις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας και το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies.