Με σκοπό τη δυναμική παρουσία στην αγορά της Β. Αμερικής, η CCS Digital Education – πάροχος λύσεων και υπηρεσιών e-learning- συμμετέχει στο 3ο Chief Learning Officer Exchange ως χορηγός.

ccsΗ CCS Digital Education, διεθνής πάροχος λύσεων και υπηρεσιών eLearning, στο πλαίσιο της δυναμικής της παρουσίας στις αγορές του εξωτερικού, συμμετέχει ως χορηγός στο 3ο Chief Learning Officer Exchange, με σκοπό την ενίσχυση της θέσης της στην πολύ σημαντική αγορά της Β. Αμερικής.

 

Το 3ο CLO Exchange έχει σαν κύρια θέματα τα Νέα Μοντέλα και Προσεγγίσεις για τη Μάθηση και τη σχέση της Μάθησης με τη Διαχείριση Ταλέντων και την Ανάπτυξη Ηγεσίας. Θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Απριλίου 2015 στη Φλόριντα των ΗΠΑ και αποτελεί το σημείο συνάντησης των CLO μερικών από τις μεγαλύτερες εταιρείες του πλανήτη.

 

Στο φετινό συνέδριο, η CCS θα παρουσιάσει το Lykio: το καινοτόμο, cloud-based ψηφιακό περιβάλλον που ανέπτυξε για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο ενθαρρύνει τη συνεχή διάχυση εταιρικής γνώσης σε μεγάλους οργανισμούς (Learning Motivation Environment). Το Lykio έχει σχεδιαστεί από την ομάδα της εταιρείας στην Αθήνα.

 

Ο Ηλίας Παρλαβάντζας, Διευθύνων Σύμβουλος της CCS Digital Education, σχολίασε:
“Oι Chief Learning Officers έχουν πλέον τη δύναμη και την ευθύνη να εμπνεύσουν και να ηγηθούν των στρατηγικών αλλαγών των επιχειρήσεων. Η καινοτόμος, cloud-based λύση Lykio της CCS, που θα παρουσιάσουμε στο 3ο Chief Learning Officer Exchange, απαντά στις αυξανόμενες απαιτήσεις του ρόλου των CLO, βοηθώντας τους να διαχειριστούν επιτυχημένα την ανάγκη για ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων στη διαδικασία απόκτησης, διατήρησης και διάδοσης της εταιρικής γνώσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις.»