Κερδίστε μετά από κλήρωσε δυο επετειακές συλλεκτικές κονσόλες PlayStation 4 (20th Anniversary Edition) στο Golden Hall, αγοράζουντας λαχνούς από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις UNICEF και Αμυμώνη.

UntitledΟι επισκέπτες του Golden Hall, από τις 3 έως τις 18 Απριλίου, στο πλαίσιο των Πασχαλινών εκδηλώσεων του εμπορικού κέντρου, θα μπορούν μέσω της αγοράς λαχνών από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις UNICEF και Αμυμώνη να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν επετειακές συλλεκτικές κονσόλες PlayStation 4 20th Anniversary Edition…

 

Με αφορμή τα 20 χρόνια από τη δημιουργία της πρώτης κονσόλας PlayStation, η Sony Computer Entertainment, συνεχίζοντας τις φιλανθρωπικές ενέργειες υποστήριξης Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών, δωρίζει στη UNICEF και στην Αμυμώνη 2 επετειακές κονσόλες PlayStation 4 για την ενίσχυση των δράσεών τους. Αυτό το Πάσχα, από τις 3 έως τις 18 Απριλίου, οι επισκέπτες του Golden Hall θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν την συλλεκτική έκδοση του PS4, αγοράζοντας λαχνούς από τα περίπτερα της Αμυμώνης και της UNICEF, που βρίσκονται στο ισόγειο του Golden Hall, με την ευγενική υποστήριξη του εμπορικού κέντρου.

 

Με πασχαλινή διάθεση, η Sony Computer Entertainment προσφέρει χαρά τόσο στους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν την επετειακή κονσόλα όσο και στις φιλανθρωπικές οργανώσεις UNICEF και Αμυμώνη, καθώς μέσα από τα χρήματα που θα συλλέξουν από τους λαχνούς θα μπορέσουν να ενισχύσουν το σημαντικό κοινωνικό τους έργο. Η κλήρωση και η ανακοίνωση των 2 νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου στο Golden Hall.

 

PlayStation_Press Release_GoldenHall_Unicef_Αμυμώνη_A(1)Η 20η Επετειακή Έκδοση του PS4 έχει κυκλοφορήσει σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στις 3 Δεκεμβρίου 1994, την ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PlayStation. Στο πλαίσιο αυτό, η Sony Computer Entertainment επέλεξε στην Ελλάδα να δωρίσει ένα αριθμό από τις επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών.

 

Η Sony Computer Entertainment έχει πάντα ως προτεραιότητα να προσφέρει το γέλιο και τη χαρά σε παιδιά και νέους αλλά και σε όλους όσοι νιώθουν παιδιά. Μέσω της φιλανθρωπικής αυτής ενέργειας η εταιρεία μένει πιστή στο στόχο της και προσφέρει χαρά και ζεστασιά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη και αυτό το Πάσχα.