Το πασχαλινό τσουρέκι σας έρχεται με τα uberTaxi τη Μεγάλη Πέμπτη. Ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε “κλικ” και… παραλάβετε το δικό σας Sorolóp τσουρέκι μέσα από ειδικά εντεταλμένα uberTaxi!

Uber_SorolopΗ Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε και εκτός από όλα όσα θα φέρει μαζί της, σίγουρα δεν μπορεί να παραλείψει το πασχαλινό τσουρέκι! Για το λόγο αυτό, φέτος η Uber θα φροντίσει να παραλάβετε το πιο λαχταριστό τσουρέκι της Αθήνας, μέσω του UberTAXI.

 

Τη Μεγάλη Πέμπτη, 9 Απριλίου, από τις 12:00 έως τις 15:00, τα ειδικά εντεταλμένα uberTAXI, θα κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης, μεταφέροντας σε εσάς ολόφρεσκα και μοσχομυριστά τσουρέκια από το Sorolóp.
Ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε το κουμπί και σε λίγη ώρα θα παραλάβετε το πεντανόστιμο τσουρέκι σας! Αν δεν έχετε ακόμα κατεβάσει την εφαρμογή, μην περιμένετε λεπτό. Κατεβάστε την, εγγραφείτε και απολαύστε αυτή αλλά και όλες τις επόμενες εκπλήξεις που ετοιμάζει η Uber.

 

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα την πρώτη σας διαδρομή στην Αθηνά, με τον κωδικό προσφοράς sorolop έχετε 20€ για να την πραγματοποιήσετε. (ο κωδικός προσφοράς ισχύει ως τις 31/07/2015).

 

Πώς θα παραγγείλετε το SOROLOP τσουρέκι σας;
-Αν δεν είστε ήδη χρήστης της Uber εφαρμογής, μπορείτε να την κατεβάσετε από το www.uber.com ή από το store του smartphone σας (διαθέσιμο για iPhone, Android, Windows Phone και Blackberry, καθώς και για online browsing στο m.uber.com).
-Κάνετε εγγραφή για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες της Uber.
-Ανοίξτε την εφαρμογή τη Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου από τις 12:00 μ.μ. ως τις 15:00 μ.μ.
-Σύρετε το slider δεξιά για να επιλέξετε το τσουρεκάκι.
-Βρείτε το πλησιέστερο uberTAXI με τσουρέκι στο χάρτη που θα ανοίξει και επιλέξτε “καθορισμός τοποθεσίας παραλαβής” για να παραγγείλετε το Sorolóp τσουρέκι σας.
-Παρακολουθήστε στο χάρτη live το τσουρεκάκι σας να έρχεται προς τα εσάς.
-Περιμένετε το uberTAXI σας στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε ορίσει για να παραλάβετε το τσουρέκι σας.
-Το κάθε Sorolóp πακετάκι περιέχει ένα τσουρέκι ~800 γραμμαρίων και κοστίζει 9€, τα οποία χρεώνονται μέσω της εφαρμογής στην κάρτα που έχετε επιλέξει, μετά την παραλαβή.
Αν δεν τα καταφέρετε αμέσως προσπαθήστε ξανά! Υπάρχουν πολλά #UberSorolop τσουρέκια!