Η Profile, εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, παρουσιάζει νέες λύσεις στο 10ο Middle East Retail Banking Forum & Expo που διεξάγεται και σήμερα στο Ritz Carlton DIFC, του Ντουμπάι.

profile logo 2012Η Profile, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, συμμετέχει στις εργασίες του 10ου Middle East Retail Banking Forum & Expo που πραγματοποιείται στο Ritz Carlton DIFC, του Ντουμπάι μέχρι και σήμερα, 7 Απριλίου. Η PROFILE πρόκειται να παρουσιάσει τις νέες λύσεις της για τον χρηματοοικονομικό τομέα στο περίπτερο D10 καθώς και στο χώρο του σεμιναρίου για τους επισκέπτες.

 

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην περιοχή, το Middle East Retail Banking Forum & Expo, προσφέρει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του χώρου να συνευρεθούν με κορυφαίους προμηθευτές του χρηματοοικονομικό τομέα και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο, καθώς παράλληλα με το συνέδριο πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις νέων προϊόντων αλλά και εξειδικευμένα σεμινάρια που απευθύνονται στον τραπεζικό και επενδυτικό τομέα της περιοχής.

 

Η PROFILE συμμετέχει στο συνέδριο υποστηρίζοντας τις εργασίες της τοπικής εταιρείας που διαθέτει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία είναι και το κεντρικό σημείο αναφοράς για την εξυπηρέτηση της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η PROFILE Software DMCC έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου για να ηγηθούν της τοπικής ανάπτυξης των εργασιών, ενώ οι ενέργειες της έχουν ενισχυθεί με νέες συνεργασίες αντιπροσώπευσης, που υποστηρίζουν την κατά τόπους παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες.

 

Οι λύσεις της PROFILE για το κλάδο, όπως το IMSplus, η βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, το FMS.next, η ολοκληρωμένη τραπεζική πλατφόρμα, και το Mobius Wealth το ανεξάρτητο από back-office σύστημα για mobile wealth management, διαθέτουν ήδη σημαντικές εγκαταστάσεις στην περιοχή και καλύπτουν αξιόπιστα τις απαιτήσεις των τοπικών χρηματοοικονομικών οργανισμών. Η νέα «cloud-based» λύση απευθύνεται σε μικρομεσαίες εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων, Wealth Managers και Family Offices προσφέροντας επιχειρησιακή ευελιξία, πλούσια λειτουργικότητα, εύκολη πρόσβαση, εξοικονόμηση κόστους και μία σύγχρονη και αξιόπιστη λύση διαχείρισης επενδύσεων, χωρίς την ανάγκη για εσωτερική υποδομή hardware ή/και software.

 

Στο περίπτερο D10, οι επαγγελματίες επισκέπτες ενημερώνονται για τα νέα συστήματα και λειτουργικότητες καθώς και την καινοτομική προσέγγιση των λύσεων της PROFILE που καλύπτει ολοκληρωμένα τις απαιτήσεις της αγοράς, προσφέροντας την αναγκαία συμμόρφωση με διεθνείς πρακτικές και κανονισμούς.