Ετοιμαστείτε για αγαπημένες ταινίες σε 3D προβολή κάθε Κυριακή στις 19:00. Οι συνδρομητές θα απολαύσουν περιπέτειες σε τρισδιάστατη προβολή στα κανάλια της Nova και τον Απρίλιο μέσω του Nova 3D.

Nova 3DΣυνεχίζοντας να απολαμβάνουν το μοναδικό προνόμιο να παρακολουθούν μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές σε τρισδιάστατη προβολή, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova έχουν και τον Απρίλιο στη διάθεση τους συναρπαστικές περιπέτειες, κάθε Κυριακή στις 19:00 μέσω Nova 3D.

Η αρχή γίνεται στις 5/4 με τον Κρις Χέμσγουορθ να υποδύεται έναν ξεχωριστό χαρακτήρα κόμικ της Marvel στην περιπέτεια φαντασίας «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος», το πρωταγωνιστικό καστ της οποίας αποτελείται από τους Νάταλι Πόρτμαν, Άντονι Χόπκινς και Κρίστοφερ Έκλεστον.

 

Την Κυριακή του Πάσχα, θα προβληθεί σε πρώτη 3D τηλεοπτική προβολή η υποψήφια στα φετινά Όσκαρ περιπέτεια φαντασίας «Maleficent» με την Αντζελίνα Τζολί, που αφηγείται την άγνωστη ιστορία της πιο εμβληματικής «κακιάς» στην ιστορία της Disney, της μάγισσας που καταράστηκε την ωραία κοιμωμένη.

Ακολουθεί στις 19/4, επίσης σε πρώτη 3D τηλεοπτική προβολή, το απολαυστικό sequel της Disney, «Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες», ένα απολαυστικό «animation» για την αλληλεγγύη, την αυτοθυσία, αλλά και τις ανατροπές της ζωής και τις δεύτερες ευκαιρίες.

 

Σημειώνεται ότι οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούν να γράφουν όλες τις ταινίες που προβάλλονται μέσω Nova 3D και να τις παρακολουθούν όποτε εκείνοι επιθυμούν.