Η Lenovo θα λάβει δέκα Red Dot Design Awards! Τα Red Dot βραβεία σχεδιασμού λειτουργούν ως σφραγίδα αριστείας ενός προϊόντος και αναγνωρίζονται παγκοσμίως. Επιλέγονται ανάμεσα από 5.000 συμμετοχές.

ThinkPad Yoga 14 Hero_01_resultΔέκα προϊόντα της Lenovo πρόκειται να λάβουν Red Dot Product Design Awards 2015. Οι νικητές συμπεριλαμβανομένων των Lenovo Horizon 2s και A740 all-in-one PCs, Lenovo Y40 laptop, ThinkVision Pro2840m και X24 monitors, ThinkStation P900 workstation, ThinkPad Yoga 14 multi-mode laptop, ThinkPad Stack, ThinkPad Tablets και Accessories και για δεύτερη φορά στη σειρά, το πολυβραβευμένο ThinkPad X1 Carbon.

 

Τα βραβεία αυτά ακολουθούν την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας που έχει επιλεγεί ως η Red Dot Design Team της χρονιάς για το 2013, και να έχει κατακτήσει έξι βραβεία τον προηγούμενο χρόνο. Ο Red Dot είναι ένας υψηλού κύρους ετήσιος διαγωνισμός διεθνούς design στο Έσσεν, της Γερμανίας.  Μόνο τα καλύτερα προϊόντα τιμούνται με αυτό το εξαιρετικό βραβείο για τον άριστο σχεδιασμό τους.

 

Ένα Red Dot βραβείο θεωρείται ως σφραγίδα αριστείας ενός προϊόντος και αναγνωρίζεται σε παγκόσμια κλίμακα. Τα προϊόντα που διακρίνονται, έχουν επιλεγεί μέσα από περίπου 5.000 συμμετοχές από 560 χώρες.  Οι νικητές επιλέχθηκαν μέσα από ένα διεθνούς φήμης πάνελ αποτελούμενο από 38 κριτές, με εμπειρία/εξειδίκευση σε διάφορους τομείς του design/σχεδιασμού και της βιομηχανίας.  Τα προϊόντα αυτά θα βρίσκονται για επίδειξη στο Red Dot Design Museum στο Έσσεν, στον κατάλογο της έκθεσης, και στην online multi-media έκθεση τους.

 

«Έχοντας αναγνωριστεί χρόνο με το χρόνο από το Red Dot είναι μεγάλη (μας) τιμή και επικυρώνει τη συνεχιζόμενη κατεύθυνση μας στο να παρέχουμε συναρπαστικά προϊόντα στους πελάτες μας,» δήλωσε ο David Hill, Vice President, Think Design, Lenovo. «Το ευρύ φάσμα των νικητών των βραβείων του τρέχοντος έτους είναι μια απόδειξη για την ομαδική εργασία της εταιρείας και μια αναγνώριση για τη μοναδική προσέγγιση του σχεδιασμού της.»

 

«Η Lenovo έχει από καιρό υπάρξει επιτυχής στα Red Dot Design Awards, με τριάντα επτά βραβεία τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο Johnson Li, Executive Director, Lenovo PC Design. «Με μια πραγματικά διεθνή φυσιολογία σχεδιασμού και με έντονη έμφαση στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για το χρήστη, οι ομάδες σχεδιασμού της Lenovo θα συνεχίσουν να λειτουργούν με ένα επιχειρηματικό πνεύμα, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ακόμα πιο καινοτόμα προϊόντα στο μέλλον.»