Η Cosmos Business Systems βραβεύτηκε ως Dell Partner for Business Growth, καθώς μέσα στο 2014 ξεχώρισε με την απόδοσή της στο σύνολο των προϊόντων, τον όγκο των πωλήσεων και την επένδυσή της σε τεχνογνωσία.

cosmos business systemsΜε την διάκριση για την εξαιρετική απόδοση κατά το 2014 ως Dell Partner for Business Growth, σε όλη την γκάμα των προϊόντων, βράβευσε η Dell την Cosmos Business Systems, κατά την ετήσια εκδήλωση των συνεργατών της, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Η Cosmos διακρίθηκε μεταξύ των συνεργατών της Dell, από πλευράς όγκου πωλήσεων, της σημαντικής αύξησης της απόδοσης της, αλλά και της επένδυσης σε τεχνογνωσία.

Οι βραβεύσεις της Cosmos από την Dell αποτελούν την αναγνώριση των επενδύσεων και της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, σε μια περίοδο που η αγορά βιώνει μια σημαντική συρρίκνωση, σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές. Η προσπάθεια αυτή απέδωσε το 2014 και η Cosmos θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, βασιζόμενοι στην ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα των ολοκληρωμένων λύσεων βασισμένων σε τεχνολογίες της Dell που μειώνουν το κόστος και αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας.

Η διοίκηση της εταιρείας επενδύει ιδιαίτερα στον τομέα των υπηρεσιών υποστήριξης των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργάζεται, με στόχο να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών της, στα σημερινά πολύπλοκα περιβάλλοντα.