Τα Door-in-Door ψυγεία της LG αναγνωρίζονται από τους ειδικούς της βιομηχανίας. Η πολυβραβευμένη τεχνολογία Door-in-DoorTM λαμβάνει άριστη βαθμολογία από κορυφαία μέσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

LG_GMM916NSHV REF_2Η LG Electronics πήρε εξαιρετικές κριτικές από ειδικούς της βιομηχανίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και την ευκολία που προσφέρουν τα ψυγεία της τεχνολογίας Door-in-DoorTM. Συγκεκριμένα, το νέο τετράθυρο ψυγείο της LG με διπλή καινοτομία Door-in-DoorTM (μοντέλο GMM916NSHV) πήρε άριστη βαθμολογία από τα μέσα του Ηνωμένου Βασιλείου, το “Innovative Electrical Retailing” (IER), κορυφαίο έντυπο για το λιανεμπόριο ηλεκτρονικών συσκευών, και το “Trusted Reviews”, κορυφαίο διαδικτυακό tech-review site.

 

Το έντυπο του Ηνωμένου Βασιλείου “Innovative Electrical Retailing” (IER) που ασχολείται με ηλεκτρονικές συσκευές, βράβευσε το τετράθυρο ψυγείο της LG με τεχνολογία Door-in-DoorTM με το Βραβείο “Eco/Energy Saving”,επισημαίνοντας μάλιστα ότι καινοτομία της LG βοηθά στη μείωση της απώλειας του ψυχρού αέρα έως και 47 τοις εκατό. Η μείωση της απώλειας επιτυγχάνεται με την προσθήκη ενός επιπλέον χώρου στο μπροστινό μέρος του ψυγείου, όπου αποθηκεύονται τα τρόφιμα και ποτά που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, έτσι ώστε οι χρήστες να μη χρειάζεται να ανοίγουν την κυρίως πόρτα τόσο συχνά.

 

Αντίστοιχα, το site “Trusted Reviews”, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφορικά με τεχνολογικά νέα και κριτικές, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για «ένα εντυπωσιακό τετράθυρο ψυγείο με τεράστια δυνατότητα για ψύξη και κατάψυξη τροφίμων, που γίνεται ακόμα πιο χρήσιμο μέσα από μια σειρά καινοτόμων λύσεων αποθήκευσης». Το site έδωσε μάλιστα βαθμολογία 10 στα 10 για τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του, που περιλαμβάνουν τον καινοτομικό σχεδιασμό, το σύστημα ‘Smart Storage’ και τον ελάχιστο θόρυβο που κάνει.

 

«Ενθουσιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι τα προϊόντα μας έλαβαν τόσο υψηλή βαθμολογία και διακρίσεις από τους ειδικούς της βιομηχανίας» ανέφερε ο κ. Μάνθος Πάγκαλος, Διευθυντής Πωλήσεων του τμήματος Οικιακών Συσκευών & Κλιματισμού, LG Electronics Ελλάς. «Έτσι δυναμώνει ακόμα περισσότερο η θέλησή μας να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά αλλά και τη βιομηχανία, προσφέροντας στους καταναλωτές ακόμα περισσότερες καινοτομίες και λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους».

 

Ο ψυγειοκαταψύκτης LG GMM916NSHV, διαθέτει δύο αυτόνομα τμήματα καινοτομίας Door-in-DoorTM, προσφέροντας έτσι απόλυτη διευκόλυνση στους χρήστες για καλύτερη οργάνωση και εύκολη πρόσβαση, ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιεί τη διατήρηση του κρύου αέρα, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα, το ψυγείο είναι εξοπλισμένο με σύστημα έξυπνης οργάνωσης και αποθήκευσης των τροφίμων με πληθώρα χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα όχι μόνο να διευκολύνουν την πρόσβαση του χρήστη και να διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα, αλλά για να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

 

Επιπλέον, η τεχνολογία Γραμμικού συμπιεστή Inverter της LG προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας, ελέγχει την ενέργεια ψύξης και μειώνει τις εσωτερικές τριβές, κρατώντας ταυτόχρονα και χαμηλά τα επίπεδα του θορύβου. Με 10-ετή εγγύηση και πιστοποίηση από τη VDE, ο γραμμικός συμπιεστής της LG είναι εξαιρετικά ανθεκτικός, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πιστοποιημένα βέλτιστη απόδοση και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.