Διακρίθηκε η Info Quest στα Ευρωπαϊκά βραβεία αριστείας στην πληροφορική της IT Europa. Βραβεύτηκε ως ο μοναδικός πανευρωπαϊκά διανομέας με 2 νίκες και 6 συνεχόμενες συμμετοχές ως φιναλίστ στο θεσμό.

IQT- IT EuropaΈνα ειδικό μη θεσμοθετημένο βραβείο απoνεμήθηκε στην Info Quest Technologies στην ετήσια διοργάνωση Αριστείας στην Πληροφορική της IT Europa, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαρτίου στο Λονδίνο. Η Info Quest Technologies επιβραβεύτηκε ως ο μοναδικός πανευρωπαϊκά διανομέας, με δύο νίκες και έξι συνεχόμενες συμμέτοχες ως φιναλίστ στο θεσμό (2010-2015), ενώ αναγνωρίστηκε η δυναμική και η προσήλωση της στην εισαγωγή καινοτομίας στην Ελληνική αγορά.


Η υποψηφιότητα της Info Quest Technologies τη φετινή χρονιά υποβλήθηκε από την InΤTrust AE, συνεργάτη της εταιρεία για πολλά χρόνια και αφορούσε στην αξιοποίηση των προηγμένων Cloud μηχανισμών που έχει αναπτύξει η Info Quest Technologies στο πλαίσιο του οικοσυστήματος Q Cloud, παρέχοντας στους συνεργάτες της, μία ενιαία κονσόλα, προκειμένου να επιλέγουν και να παραμετροποιούν τις λύσεις cloud που προφέρουν στους πελάτες τους με τον πλέον εύκολο και απλοποιημένο τρόπο.


Η νέα διάκριση της Info Quest Technologies αντανακλά το υψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης και των προσφερόμενων στο κανάλι υπηρεσιών, της προστιθέμενης αξίας που προσδίδει σε καινοτόμες εφαρμογές, καθώς επίσης και των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρουν οι ελληνικές επιχειρήσεις Πληροφορικής, όντας ανταγωνιστικές σε διεθνές επίπεδο. Η ΙΤ Europa, διοργανώτρια των βραβείων European IT Excellence Awards, είναι ένας αναγνωρισμένος πανευρωπαϊκά ερευνητικός και ενημερωτικός φορέας, ο οποίος και απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς τεχνολογίας.


Η Info Quest Technologies, μεταξύ ισχυρών σε ευρωπαϊκό επίπεδο εταιρειών διανομής, διακρίθηκε χάρη στις επενδύσεις της ανάπτυξη μοναδικών λύσεων που συνδυάζουν τεχνολογίες και πλατφόρμες, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία. Για σχεδόν 35 χρόνια, η Info Quest Technologies αποτελεί την μεγαλύτερη πύλη εισαγωγής νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην ελληνική αγορά. Διαθέτοντας την τεχνογνωσία, τις κατάλληλες δομές και υπηρεσίες, η εταιρεία παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές, στις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς, όλα τα μέσα προκειμένου να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες έγκαιρα, εύκολα, αποτελεσματικά και οικονομικά.