Χθες (23/2) η Creative Image Technologies φιλοξένησε στον χώρο του «Οδός Κασσάνδρας» τους εκπροσώπους του Τύπου και τους εταιρικούς της συνεργάτες, σε μια βραδιά γεμάτη… “μαγεία”.

dsc05328-mediumΟι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την τεχνολογία και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία καθώς και να πάρουν μια ιδέα από την τεχνογνωσία που διαθέτει.
Οι συσκευές των σειρών συστημάτων πλοήγησης της Creative Image Technologies βρίσκονταν στη διάθεση των παρευρισκόμενων προκειμένου εκείνοι να έχουν άμεση επαφή μαζί τους και να εξερευνήσουν με άνεση τις δυνατότητές τους. Τα βλέμματα μαγνήτισαν οι συσκευές NDrive χάρη στη δυνατότητα τρισδιάστατης πλοήγησης με δορυφορικές φωτογραφίες που ενσωματώνουν. Στον χώρο του event εξάλλου υπήρχε και ειδική κινητή μονάδα χαρτογράφησης (αυτοκίνητο) τη στιγμή που έμπειροι τεχνικοί εξηγούσαν στους προσκεκλημένους τη μέθοδο που ακολουθείται κατά τη διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πλέον πρωτοποριακό και επαναστατικό λογισμικό πλοήγησης CITY Navigator LIVE, το μοναδικό που ενημερώνει μεταξύ άλλων για την κυκλοφοριακή κατάσταση όλων των κεντρικών αρτηριών, έκτακτα συμβάντα (ατυχήματα, πορείες κλπ), εργασίες επί του οδοστρώματος κλπ. Το προϊόν αυτό που αποτελεί ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο μπορεί να βρει κανείς σήμερα σε λογισμικό πλοήγησης αποτελεί κοινή προσπάθεια των εταιριών Creative Image Technologies και Telenavis και αναμένεται να διατεθεί στην αγορά πριν τα τέλη Μαρτίου.