O πανευρωπαϊκός όμιλος Gorenje με ηγετική θέση στην παραγωγή λευκών συσκευών, μπαίνει ιδιαίτερα δυναμικά στην ελληνική αγορά, αναθέτοντας την επίσημη διανομή των προϊόντων Gorenje στην Intersys.

UntitledΗ Intersys A.E., αντιπρόσωπος των οίκων Canon, Océ, Pioneer, Haier, TomTom, Hisense, Telefunken, Duracell και NEC Display Solutions στην Ελληνική αγορά, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της διανομής της κατασκευάστριας εταιρίας ηλεκτρικών συσκευών Gorejne για την ελληνική αγορά, επεκτείνοντας το ευρύ χαρτοφυλάκιο της, με ακόμη περισσότερες κατηγορίες προϊόντων.

 

Η Gorejne αποτελεί μία ηγετική δύναμη στην Ευρώπη με δυνατότητα παραγωγής 4.000.000 λευκών συσκευών ετησίως, έχοντας παρουσία στο χώρο των κατασκευαστών πλέον των 60 χρόνων.  Απασχολεί πάνω από 10.000 εργαζόμενους και διαθέτει παρουσία σε 70 χώρες παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 30 στην Ευρώπη. Επιπρόσθετα, η Gorenje είναι μία εταιρία που επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη, προσφέροντας μοναδικές λύσεις και επιλογές στον καταναλωτή στο μαγείρεμα, τη ψύξη και την πλύση, ενώ διαθέτει 3 εργοστάσια παραγωγής προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

 

Οι προϊοντικές κατηγορίες της Gorenje περιλαμβάνουν ελεύθερες και εντοιχιζόμενες συσκευές μαγειρέματος (εμαγιέ, κεραμικές, γκαζιού, domino και επαγωγικές), απορροφητήρες, ψυγεία, καταψύκτες, ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια ρούχων και ελεύθερα και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων με μία πλήρη προϊοντική σειρά που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή.
«Επιλέξαμε την Gorenje αξιολογώντας ως καθόλου τυχαία την πρωταγωνιστική της θέση στην πιο ανταγωνιστική και ταυτόχρονα απαιτητική αγορά της Ευρώπης, μιας και είναι η πρώτη σε πωλήσεις κουζινών non-german-brand στη Γερμανία.

 

Με έμφαση στην ποιότητα – αισθητική – χαμηλή κατανάλωση, η Gorenje θέλουμε να αποτελέσει μια από τις κύριες επιλογές στην Ελλάδα, του καταναλωτή που ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει σχέση ποιότητας/αξιοπιστίας/τιμής. Τα προϊόντα θα διατίθενται από 1/5 στην Ελληνική αγορά μέσω επιλεγμένων Αλυσίδων και Καταστημάτων Ηλεκτρικών Συσκευών”, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Consumer Electronics & Home Appliances της Intersys, Κωνσταντίνος Χιώτης.
«Με συνέπεια και συνέχεια η Intersys επενδύει και αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς της, και προσελκύει το ενδιαφέρον μαρκών και συνεργασιών που αναζητούν σοβαρή και ασφαλή δραστηριοποίηση στην κλυδωνιζόμενη Ελληνική αγορά» δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Intersys, Ελένη Παπανδρέου.