Η Plantronics έβγαλε στην αγορά τα premium ακουστικά Backbeat PRO που απευθύνονται στους πιο απαιτητικούς χρήστες. Πέρα από την ασύρματη λειτουργία διαθέτουν bluetooth και χαρίζουν υψηλή απόδοση ήχου.

BackBeat PROH αμερικάνικη εταιρεία Plantronics, κυκλοφόρησε τα premium ακουστικά Backbeat PRO. Τα Backbeat PRO υποστηρίζουν την ασύρματη όπως και την ενσύρματη λειτουργία με μια απαράμιλλη απόδοση του ήχου. Επιπλέον ενσωματώνουν την λειτουργίας Bluetooth ώστε να μπορείτε να απαντάτε στις τηλεφωνικές σας κλήσεις.

Τα Plantronics Backbeat PRO είναι το κάτι διαφορετικό για απαιτητικούς χρήστες και είναι σχεδιασμένα για χρήστες που αγαπάνε να ακούνε μουσική με ποιοτικό ήχο ακόμη και καθ’ οδόν. Επίσης, θεωρούνται ιδανικά για χρήστες κινητών ή tablets που θέλουν να έχουν μια ασύρματη λύση που θα τους καλύπτει 24 h την ημέρα.

 

Πέρα από την εξαιρετική ποιότητα ήχου που αποδίδουν, προσφέρουν σε χρήστες Bluetooth:
– Πολύ καλό noise cancelation. Εκμηδενίζουν ενοχλητικούς ήχους του περιβάλλοντος χώρου και ο συνομιλητής σας ακούει καθαρά και κρυστάλλινα εσάς κι όχι τους άλλους ήχους / θορύβους.
– Ανταποκρίνονται σε φωνητικές εντολές
– Υποστηρίζει Bluetooth v. 4.0, NFC.
– Έξυπνοι ανιχνευτές παρέχουν αυτόματα μουσική play / pause όταν το φοράτε ή βγάζετε το ακουστικό
– Mεταφέρει την συνομιλία μεταξύ δύο συνδεδεμένων Bluetooth συσκευών.

 

Διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο: ΑΜΥ ΑΕ / τηλ. 210.6133000