Η Globo διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο ως Market Challenger στην έκθεση Decision Matrix για λύσεις Mobile Application Development Platform. Αναγνωρίστηκε ανάμεσα στους 12 top παρόχους MADP.

GLOBO_LOGOΗ GLOBO, διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility και ολοκληρωμένων mobile εφαρμογών, αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο με την ένταξή της στην Έκθεση Decision Matrix 2015-16 της Ovum για λύσεις Mobile Application Development Platform (MADP). Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε ως “Market Challenger” ανάμεσα στους 12 κορυφαίους παρόχους MADP παγκοσμίως, αναγνωρίζοντάς της την προοπτική να γίνει και η ίδια μία εκ των ηγετών στο άμεσο μέλλον.

 

Οι πάροχοι αξιολογούνται διεξοδικά σε τομείς όπως η διαχείριση mobile εφαρμογών (MAM), η διαχείριση κινητών συσκευών (MDM), η διαχείριση απόδοσης εφαρμογών (APM), η διαχείριση κύκλου ζωής εφαρμογών (ALM) και ασφάλεια των κινητών συσκευών και δεδομένων.

Oι πάροχοι πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να συμπεριληφθούν στην εν λόγω Έκθεση, όπως, για παράδειγμα, να διαθέτουν τουλάχιστον 200 εταιρείες στο πελατολόγιο τους, να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων σε διαφορετικές κάθετες αγορές, καθώς επίσης να μπορούν να υποστηρίξουν έναν ελάχιστο αριθμό λειτουργιών και χαρακτηριστικών.

 

Ο Michael Azoff, Principal Analyst – IT Infrastructure Solutions στην Ovum σημείωσε: «Η ανάπτυξη εφαρμογών δεν έχει σχέση πλέον μόνο με το διαδίκτυο, αλλά αφορά και τις κινητές συσκευές. Το εύρος επιλογών ανάμεσα σε εταιρείες που παρέχουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι μεγάλο και αυτό είναι που καθιστά τη σωστή επιλογή μιας εταιρείας MADP μια δύσκολη διαδικασία. Η Ovum έχει συνεργαστεί με τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου, με στόχο τη δημιουργία του Ovum Decision Matrix για MADP, διευκολύνοντας τους πελάτες να βρουν την καταλληλότερη MADP λύση».

Επίσης, προσθέτει: «H GLOBO αποτελεί μια διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο των mobile εφαρμογών που προσφέρει παράλληλα και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η εξαγορά της Sourcebits της προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία στις native mobile τεχνολογίες και τον UI/UX σχεδιασμό εφαρμογών κινητής. H GLOBO έχει τη δυνατότητα να ενδυναμώσει τη θέση της στην αγορά MADP μέσα στο 2015 και βρίσκεται ήδη στην τροχιά για να το επιτύχει.

 

Επίσης έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ΕΜΜ (Enterprise Mobility Management), διαθέτοντας τόσο υπηρεσίες MDM (Mobile Device Management), όσο και υπηρεσίες container μέσω της πλατφόρμας GO!Enterprise WorkSpace.
Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, η GLOBO δεν δίνει έμφαση μόνο στον τομέα του MADP, αλλά στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων γύρω από τη διαχείριση του κύκλου ζωής εφαρμογών (ALM) και τη διαχείριση κινητών συσκευών (MDM), ανταποκρινόμενη στις διαφορετικές απαιτήσεις των εταιρειών.»

 

Ο Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO, σχολίασε: «Η GLOBO έχει αναγνωριστεί σε ορισμένες από τις πιο σημαντικές Εκθέσεις του κλάδου για τη χρονιά του 2014-2015. Στο πρόσφατο report της Ovum, ξεχωρίσαμε για τις δυνατότητες του GO!AppZone, το εύρος των λειτουργιών που προσφέρει, καθώς και για την καινοτομία και τη συμβολή μας στην αγορά της ανάπτυξης εφαρμογών. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει πως η επιχειρηματική και προϊοντική στρατηγική μας ακολουθεί το σωστό δρόμο, διαθέτοντας μια δυναμική και διαφοροποιημένη τοποθέτηση στην αγορά».

 

Σημειώνεται ότι η GLOBO είχε αναγνωριστεί ως Market Challenger και στην Έκθεση της Ovum 2014-2015 Decision Matrix για Λύσεις Enterprise Mobility Management, ανάμεσα στους 11 κορυφαίους παρόχους λύσεων EMM.