Οι 5 συνήθειες των πρακτικά “απόρθητων” ανθρώπων από την Intel Security. Mια καμπάνια που υπενθυμίζει τις μεθόδους που προστατεύουν τις ψηφιακές ζωές των καταναλωτών, όπως είναι τα post τους στα social media.

intel-security-logoΗ Intel Security ανακοίνωσε τις “5 Συνήθειες των Πρακτικά Απόρθητων Ανθρώπων” (5 Habits of Practically Unhackable People), μια καμπάνια με στόχο της να υπενθυμίσει στους καταναλωτές τις μεθόδους, με τις οποίες μπορούν να προστατεύουν τις ψηφιακές ζωές τους.

Οι “5 Συνήθειες” που παρουσιάζονται, περιστρέφονται γύρω από τις πλέον συνήθεις online δραστηριότητες – τις αναρτήσεις στα social media, τη χρήση passwords, την αλληλεπίδραση με υπηρεσίες Cloud, τη χρήση ρυθμίσεων ιδιωτικότητας στις συσκευές και τις online αγορές.

Το microsite “5 Συνήθειες” φιλοδοξεί να γίνει ένας εμπεριστατωμένος προορισμός για τους καταναλωτές, τους οποίους απασχολεί η ασφάλεια online και σε αυτή την κατεύθυνση θα περιέχει ενημερωμένο περιεχόμενο, όπως χρήσιμες σύντομες οδηγίες (tips), μεγαλύτερης έκτασης άρθρα και χιουμοριστικά βίντεο με εκπαιδευτικό περιεχόμενο σχετικά με την ασφάλεια.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κερδίζουν θαυμάσια δώρα μόνο και μόνο γνωστοποιώντας τα tips ή τα βίντεο στο Twitter.