Τα “έξυπνα” κινητά της Samsung, τα Galaxy S6 & S6 Edge, έρχονται στις 17 Απριλίου στα καταστήματα της Cosmote. Με τα νέα smartphones θα ζήσετε την πραγματική εμπειρία 4G+ και γρήγορου σερφαρίσματος.

940pxΠραγματική εμπειρία 4G+

Με τα νέα Samsung Galaxy S6 & S6 edge ζεις την πραγματική εμπειρία του 4G+, του δικτύου που πρώτη η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα! Χάρη στον επαναστατικό επεξεργαστή τους σερφάρεις απίστευτα γρήγορα, κάνεις HD Video streaming χωρίς διακοπές και κατεβάζεις ταχύτατα μεγάλα αρχεία.

 

Επαναστατικός Σχεδιασμός

Με πανέμορφο design, από μέταλλο και γυαλί, συνδυάζουν χρηστικότητα και πανίσχυρες λειτουργίες. Το Galaxy S6 edge προσφέρει σταθερό κράτημα και εντυπωσιακή θέαση με την πρώτη στον κόσμο, κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές. Κατασκευασμένα από το πιο ανθεκτικό γυαλί, το CorningR Gorilla GlassR 4, αντανακλούν στο φυσικό φως και είναι διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων.

 

Εξελιγμένη κάμερα

Εμπρόσθια κάμερα 5 Μpixel & πίσω κάμερα 16 Μpixel για κρυστάλλινη εικόνα στις φωτογραφίες σου ακόμα και στο σκοτάδι ή στο έντονο φως. Τράβηξε εντυπωσιακές selfies και απαθανάτισε κάθε στιγμή με απίστευτη ζωντάνια και ευκρίνεια. Άμεση πρόσβαση σε κάθε μία από τις δύο κάμερες, μέσα σε μόλις 0,7 δευτερόλεπτα*, με τη νέα λειτουργία Quick Launch!

 

Εντυπωσιακή οθόνη

Οθόνη Quad HD Super AMOLED με υψηλότερη πυκνότητα σε pixels (577ppi). Πιο φωτεινή (600cd/mm), για να έχεις καλύτερη ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους και να απολαμβάνεις το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

 

Φωτεινή & Ζωντανή οθόνη

Ενίσχυση ορατότητας σε εξωτερικό χώρο και καθηλωτική εμπειρία θέασης με την 1η κυρτή οθόνη και από τις δύο πλευρές

 

Ευελιξία φόρτισης
Απόλαυσε την ευελιξία της γρήγορης φόρτισης! Με ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, συμβατή με οποιονδήποτε ασύρματο φορτιστή, τα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge αλλάζουν τα δεδομένα. Μόνο 10′ φόρτισης είναι αρκετά για 4 ώρες απλής χρήσης ή 2 ώρες θέασης HD video.