Η Hotech θα συμμετέχει στην έκθεση Photovision 2015, παρουσιάζοντας την υπηρεσία Picktureit, μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία για φωτογράφους και τους πελάτες τους που κινείται προς την καινοτομία.

Hotech Final logos NewΔυναμικό παρόν στην έκθεση Photovision 2015, δίνει η Hotech με την υπηρεσία Picktureit. Η Hotech παραμένοντας πιστή στην δέσμευση της προκειμένου να συμμετέχει ενεργά σε κάθε σημαντική τεχνολογική εκδήλωση, θα συμμετέχει με περίπτερο για 2η φορά στη Photovision.

Το Picktureit είναι μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία στο διαδίκτυο που απευθύνεται στους φωτογράφους και τους πελάτες τους, διευκολύνοντας τους προκειμένου να επιλέγουν και γρήγορα και αποτελεσματικά τις φωτογραφίες της εκδήλωσής τους. Πρόκειται για μία εφαρμογή σχεδιασμένη από φωτογράφους προς φωτογράφους που αξιοποιεί την 20ετή εμπειρία της Hotech στην κατασκευή αξιόπιστων λύσεων λογισμικού.

Η υπηρεσία αποτελεί το πλέον απαραίτητο εργαλείο για το φωτογράφο, καθώς τον βοηθάει να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα αυτοματοποιώντας όλες τις χρονοβόρες διαδικασίες, μειώνει τα κόστη καθώς δε χρειάζεται εκτύπωση δειγμάτων, ενώ παράλληλα του εξασφαλίζει ευελιξία, αξιοπιστία και απόλυτη προστασία της δουλειάς του.

Η Hotech σας περιμένει στο περίπτερό της B14/HALL 03 προκειμένου να σας ενημερώσει και να κερδίσετε δωρεάν κουπόνια της πρωτοποριακής διαδικτυακής υπηρεσίας Picktureit.

Η Photovision 2015 που αποτελεί τη μεγαλύτερη Έκθεση για την Εικόνα και τις Εφαρμογές της, ανοίγει τις πύλες της Παρασκευή 20 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως και τις 23 Μαρτίου 2015 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Στην έκθεση φέτος συμμετέχουν 70 εταιρείες του κλάδου και κατά την διάρκεια της θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις όπως: φωτογραφικές εκθέσεις, workshops, σεμινάρια, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις φωτογραφικών φορέων.