Θα βρείτε το laptop HP Pavilion 15-p253nv στη σωστή τιμή περίπου 150€ φθηνότερα στα καταστήματα Public! Παράλληλα, εκεί θα βρείτε και το πολυμηχάνημα HP Deskjet Ink Advantage 2545 με 49€.

hp-pavilion-15-p253nvΑποκλειστικά στα Public θα βρείτε το Laptop, HP Pavilion 15-p253nv, 150€ φθηνότερα (από 749€ στα 599€) και σε 24 άτοκες δόσεις. Εξοπλισμένο με δυνατό τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD A10 και 8 GB μνήμης για απίστευτες επιδόσεις, σκληρό δίσκο χωρητικότητας 2 ΤB για να χωρέσετε όλα τα multimedia αρχεία σας και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών με αποκλειστική μνήμη 2 GB που θα φροντίσει για την άψογη αναπαραγωγή βίντεο, ακόμα και videogames, το Laptop HP Pavilion 15-p253nv απευθύνεται σε χρήστες με υψηλές απαιτήσεις.

 

Επιπλέον, με WLED οθόνη 15,6’’ που προσφέρει φωτεινή εικόνα και πλούσια χρώματα και το κορυφαίο σύστημα ήχου Beats Audio για να απολαμβάνετε κρυστάλλινο ήχο, είτε παίζει χαμηλά, είτε ψηλά, το Laptop HP Pavilion 15-p253nv θα απογειώσει τη ψυχαγωγία σας στο σπίτι.

HP-DeskJet-InkΑπό την άλλη, εάν θέλετε να συνδυάσετε το πανίσχυρο laptop σου με ένα οικονομικό αλλά δυνατό πολυμηχάνημα, το HP Deskjet Ink Advantage 2545 θα το βρείτε στα Public μόνο 49€! Απολαύστε εύκολη ασύρματη εκτύπωση, αλλά και σάρωση και αντιγραφή, από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, smartphone, tablet) και οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σου, μέσω Wifi σύνδεσης (AirPrint/ ePrint), εκτυπώστε τις διπλάσιες σελίδες με το ίδιο κόστος, χάρη στις μελάνες χαμηλού κόστους και εξοικονομήστε χώρο με έναν εκτυπωτή μικρών διαστάσεων, σχεδιασμένο να χωράει παντού.


Παράλληλα, μέσα από τη γκάμα υπηρεσιών Safety Net απολαμβάνετε επέκταση εγγύησης. Η εγγύηση καλύπτει βλάβες που αφορούν τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής σας όποια και αν είναι αυτή (Tablet, Notebook, Smartphone, TV, Desktop PC, Digital Cameras) ενώ, σας παρέχει δωρεάν, απεριόριστες και γρήγορες επισκέψεις από εξειδικευμένο τεχνικό στο χώρο σας, αλλά και παραλαβή του προϊόντος από τον χώρο σας.


Επιπλέον, στα Public θα βρείτε υπηρεσίες Authorized Service σε προσιτές τιμές από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα. Smartphones, tablets, laptops, mp3- mp4 players, κονσόλες, βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τηλεοράσεις και άλλες συσκευές τεχνολογίας επισκευάζονται άμεσα και γρήγορα όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε και όποιο μοντέλο κι αν έχετε.