Η καινούρια εφαρμογή της iStorm για iOS με τεχνολογία iBeacon και πρόγραμμα προνομίων και προσφορών. Το app είναι διαθέσιμο στο AppStore και θεωρείται ένα loyalty club για τους χρήστες.

iStorm app1Η νέα εφαρμογή της iStorm, ήδη διαθέσιμη στο AppStore, φέρνει στην Ελλάδα την εμπειρία της τεχνολογίας iBeacon, ενώ παράλληλα προσφέρει στους χρήστες των προιόντων Apple ένα μοναδικό πρόγραμμα προνομίων και προσφορών.

Η τεχνολογία iBeacon αφορά πομπούς bluetooth τοποθετημένους μέσα στα καταστήματα, έτσι ώστε όταν κάποιος χρήστης της εφαρμογής επισκεφθεί το κατάστημα και ανοίξει το bluetooth της iOS συσκευής του, αναλόγως με το σημείο στο οποίο θα κινηθεί, να λάβει νέα και προσφορές που τον αφορούν σε μορφή eιδοποίησης (notification).

 

Επιπλέον, η εφαρμογή της iStorm αποτελεί για τους χρήστες της ένα μοναδικό loyalty club. Αναλόγως με τη διαδραστικότητα του κάθε χρήστη αλλά και με τις αγορές του από το κατάστημα, πραγματοποιείται συλλογή πόντων, ξεκλειδώνοντας κάθε φορά διαφορετικές προσφορές. Τα κουπόνια που διατίθενται στο λανσάρισμα της εφαρμογής, εκτός των εκπτωτικών κουπονιών, περιλαμβάνουν επίσης δώρα και δωροεπιταγές έως και 150€!

Μέσα στην εφαρμογή μπορεί κανείς να διαβάσει τα τελευταία νέα της iStorm, να τσεκάρει το πρόγραμμα δωρεάν σεμιναρίων και να περάσει απευθείας στο Ημερολόγιο (calendar) της συσκευής του αυτό που θέλει να παρακολουθήσει, να δει νέα και προτεινόμενα προϊόντα που βρίσκονται στα καταστήματα και να βρει την ακριβή τοποθεσία των καταστημάτων με όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας αλλά και διαδρομές από το σημείο στο οποίο βρίσκεται.
Αξίζει να αναφερθεί πως η νέα εφαρμογή υποστηρίζει και το Passbook. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να περάσει το κουπόνι που θέλει να ‘αγοράσει’ στο Passbook και να το δείξει στο κατάστημα κατά την εξαργύρωση.

 

Τα καταστήματα  iStorm, ως Apple Premium Resellers,  αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να μπουν στο μαγικό κόσμο της Apple και να ανακαλύψουν την καινοτομία νέων τεχνολογιών. Πλέον, με μία επίσκεψη στα καταστήματα, όχι μόνο μπορεί να δει κανείς όλες τις προϊοντικές σειρές της Apple και τη μεγαλύτερη ποικιλία αξεσουάρ, αλλά και να ανακαλύψει ένα νέο τρόπο περιήγησης και ενημέρωσης μέσα σε αυτά, μέσα από την iOS συσκευή του και με τη βοήθεια της νέας εφαρμογής και της iBeacon τεχνολογίας.