Το event που διοργάνωσε η CPI στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης για τους Sharp Partners της Β. Ελλάδος έλαβε τέλος με επιτυχια, με τη συμμετοχή των εταιρειών να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

cpiΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε τo Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 η εκδήλωση που οργάνωσε η CPI στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης για τους Sharp Partners της Βορείου Ελλάδος. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εταιριών που παρακολούθησαν την εκδήλωση, καθώς και το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός που έδειξαν.
Πρωταρχικό στόχο της εκδήλωσης αποτέλεσε η ενημέρωση των συνεργατών σχετικά με τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς, την προϊοντική γκάμα και τα νέα πολυμηχανήματα της Sharp που αναμένονται μέσα στο 2015. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε βράβευση των συνεργατών με τις καλύτερες επιδόσεις.
Την εμπορική παρουσίαση ακολούθησε τεχνική εκπαίδευση στo νέο μοντέλο AR-6023N (Α/Μ Α3), στο MX-M365N (Α/Μ Α3) καθώς και στο MX-2614N (Έγχρωμο Α3).
Η CPI, ως επίσημος διανομέας των πολυμηχανημάτων της Sharp παρέχει αξιόπιστες και ανταγωνιστικές προτάσεις και επενδύει στο δίκτυο των συνεργατών της.