Η θυγατρική της Forthnet, η γνωστή FORTHcrs, ξεχώρισε εμφανώς στο διαγωνισμό Tourism Awards 2015, λαμβάνοντας το βραβείο «Gold» στην κατηγορία «Καινοτόμο Μοντέλο Παροχής Υπηρεσίας».

Photo 1Η FORTHcrs, θυγατρική της Forthnet, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην ηλεκτρονική διανομή κρατήσεων και εισιτηρίων ακτοπλοΐας, διακρίθηκε στο διαγωνισμό Tourism Awards 2015 με το βραβείο «Gold» στην κατηγορία «Καινοτόμο Μοντέλο Παροχής Υπηρεσίας».

Ο διαγωνισμός, ο οποίος διοργανώνεται από το περιοδικό Hotel & Restaurant υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, έχει ως σκοπό να αναδείξει ποιοτικές και καινοτόμες πρακτικές των Ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο «ήλιος και θάλασσα». Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής παρουσία πολλών λαμπερών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού.

Η υποψηφιότητα της FORTHcrs, αφορούσε «το ηλεκτρονικό εισιτήριο στην ακτοπλοΐα», καθώς η εταιρεία διαθέτει εξειδίκευση στα συστήματα διαχείρισης πωλήσεων ακτοπλοϊκών εταιρειών, από τα οποία και ξεκίνησε, φέρνοντας μία σειρά από καινοτομίες στην Ελληνική Ακτοπλοϊα.

Η FORTHcrs, είναι ο βασικός πάροχος συστημάτων κρατήσεων και διαχείρισης θέσεων στην Ακτοπλοΐα από το 2000, εξυπηρετώντας το σύνολο της Ακτοπλοϊας, εταιρείες και πρακτορεία, και έχει σημαντική εμπειρία από ξένες εγκαταστάσεις σε Ιταλία, Τουρκία, Καραϊβική και Μαρόκο.