Στο συνέδριο UCC Greece 2015  συμμετείχε η Forthnet με την C2 Technologies και την Alcatel-Lucent Enterprise, προωθώντας την καινούρια υπηρεσία “Cloud Telephony & UCCaaS” μέσα από παρουσιάσεις.

forthnetΗ Forthnet, συμμετείχε επιτυχώς ως Platinum Sponsor στο UCC Greece 2015 Conference, από κοινού με την C2 Technologies και την Alcatel-Lucent Enterprise, λανσάροντας τη νέα υπηρεσία «Cloud Telephony & UCCaaS». Σκοπός του συνεδρίου ήταν η συγκέντρωση των εταιριών του κλάδου προκειμένου να παρουσιαστούν λύσεις Unified Communications & Collaboration (UCC), και περιελάμβανε συζητήσεις σε πάνελ και παρουσιάσεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Η πρωτοποριακή λύση που παρουσίασε η Forthnet, περιλαμβάνει υπηρεσίες Cloud PBX (εικονικού τηλεφωνικού κέντρου), καθώς και μια μεγάλη γκάμα πρόσθετων υπηρεσιών UCC. Αποτελεί μία πολύ ανταγωνιστική υπηρεσία, η οποία απαλλάσσει τις επιχειρήσεις από το κόστος απόκτησης εξοπλισμού, παρέχεται με μηνιαία χρέωση βάσει χρήσης και υλοποιείται άμεσα καθώς βασίζεται σε τεχνολογίες cloud.

Αποτελεί ιδανική λύση για εταιρίες οι οποίες θέλουν να εγκαταστήσουν, αναβαθμίσουν ή αντικαταστήσουν τις υποδομές τηλεφωνικού κέντρου με χαμηλό μηνιαίο κόστος και άμεση υλοποίηση.