Η Toshiba ενισχύει τη σειρά εξωτερικών σκληρών δίσκων Canvio με μοντέλα μεγαλύτερης χωρητικότητας. Διαθέτουν τα ίδια σπουδαία, πρωτοποριακά χαρακτηριστικά με ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Canvio_Basics_3TB_2TB_04Ο Τομέας Περιφερειακών Συσκευών της Toshiba Europe GmbH (TEG) Storage Peripherals Division γίνεται σήμερα μία από τις πρώτες εταιρίες του κόσμου που λανσάρει έναν 3 TB1 2.5 ιντσών εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Διευρύνοντας τα επίπεδα αποθηκευτικού χώρου στη δημοφιλή σειρά CANVIO, προσφέροντας ακόμη τις ίδιες δημοφιλείς λειτουργίες, η εταιρία προσφέρει χωρητικότητα 3 TB στις σειρές φορητών σκληρών δίσκων CANVIO BASICS και CANVIO CONNECT II 2.5 ιντσών, καθώς επίσης και έκδοση 6 TB στη σειρά εξωτερικών σκληρών δίσκων CANVIO DESK 3.5 ιντσών.

 

Με τους φορητούς σκληρούς δίσκους CANVIO BASICS 3 TB οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν έως 856,500 ψηφιακές φωτογραφίες, 789,000 σε αρχεία ψηφιακής μουσικής ή 2,460 ψηφιακές ταινίες με το πάτημα ενός κουμπιού.2 Αυτή η αποθηκευτική λύση τσέπης διαθέτει εσωτερικό αισθητήρα κραδασμών και τεχνολογία ramp loading, προσφέροντας επιπλέον εγγυήσεις ότι όλα τα έγγραφα, το ψηφιακό περιεχόμενο και οι πολύτιμες αναμνήσεις σας είναι ασφαλή. Η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση με Microsoft® Windows®, χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση λογισμικού και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τυπικές συνδέσεις σε παλιότερο hardware.

 

Canvio_Connect_IIΕπιπλέον, εκτός από τις προαναφερθείσες λειτουργίες, ο CANVIO CONNECT II σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση εξ’ αποστάσεως στο σκληρό δίσκο από το PC, tablet ή smartphone σας όπου κι αν βρίσκεστε. Διαθέτει προεγκατεστημένο remote access λογισμικό, backup λογισμικό κι έναν NTFS driver και διατίθεται σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων. Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πάντα σε ένα μέρος, κρατώντας τα πάντα μαζί και οργανώνοντας με ευκολία διάφορες συλλογές. Ο CANVIO CONNECT II διατίθεται επίσης με 10 GB δωρεάν cloud storage.

 

Ο CANVIO DESK εξωτερικός σκληρός δίσκος 3.5 ιντσών τώρα προσφέρει έως 6 TB αποθηκευτικού χώρου και είναι το ιδανικό αξεσουάρ στην πολυάσχολη ψηφιακή ζωή σας. Με τη χρήση τεχνολογίας USB 3.0, προσφέρει έναν ταχύτατο τρόπο για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα της πολυάσχολης ψηφιακής σας ζωής. Κυκλοφορεί με προεγκαταεστημένο NTI® Backup Now EZ™ software λογισμικό για τη διαδικασία του backup, προσφέροντάς σας επιπλέον ηρεμία ότι τα ψηφιακά σας αρχεία θα αποθηκευτούν με ασφάλεια.

 

Ο κ. Arnaud Bonvarlet, General Manager, Storage Peripherals Division της Toshiba Europe GmbH δηλώνει χαρακτηριστικά: « Έχουμε τελειοποιήσει την άνετη αποθήκευση δεδομένων για τους καταναλωτές, αναπτύσσσοντας έξυπνες λύσεις wireless storage. Πλέον εστιάζουμε στο να είναι οι συσκευές μας ως πιο ευρύχωρες γίνεται για να επιτρέπουν ακόμη περισσότερα προσωπικά δεδομένα.

 

Οι χρήστες απαθανατίζουν τις στιγμές τους και τις αποθηκεύουν ψηφιακά, οπότε στόχος μας είναι να έχουν όλες τις αναμνήσεις και τα δεδομένα τους σε ένα μέρος».
Οι CANVIO BASICS και CANVIO CONNECT II εξωτερικοί σκληροί δίσκοι θα είναι διαθέσιμοι τον Απρίλιο και θα περιλαμβάνουν στο εξής και έκδοση 3 TB, ενώ από το Μάιο ο CANVIO DESKtop σκληρός δίσκος θα διατίθεται και σε μοντέλο 6 TΒ. Είναι συμβατοί με Microsoft® Windows® 8.1, 8 και 7, ενώ διαθέτουν USB 3.0, transfer rates έως 5 Gb/s και διατίθενται με περιορισμένη Εγγύηση 2 ετών.