Η LG λέει “ναι” στην εξέλιξη του τεχνολογικού σχεδιασμού, με τα προϊόντα της να ακολουθούνται από προηγμένες τεχνολογίες και σχεδιασμό που οδηγείται από τη μόδα και το στυλ των χρηστών.

LG G Flex2_2Η σύγχρονη εποχή διακρίνεται από την απόλυτη ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή των περισσότερων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Η αυξημένη λειτουργικότητα των προϊόντων παραμένει φυσικά στο επίκεντρο, όμως τα τελευταία χρόνια ο σχεδιασμός τους αποτελεί άλλο ένα σημείο που απασχολεί τους καταναλωτές, καθώς προσαρμόζεται πρακτικά και λειτουργικά στη μόδα αλλά και το προσωπικό τους στυλ.

 

Με τα μάτια στραμμένα στο MWC 2015, οι εταιρίες τεχνολογίας φαίνεται πλέον να δίνουν μεγάλη έμφαση και στον σχεδιασμό των προϊόντων, ώστε να γίνουν ακόμα πιο λειτουργικά, πρακτικά και όμορφα. Η LG Electronics (LG), πρωτοπόρος στον εργονομικό τεχνολογικό σχεδιασμό, συνεχίζει με συνέπεια να ηγείται, προσφέροντας προϊόντα με μέγιστη λειτουργικότητα, αλλά και υψηλή αισθητική, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

 

LG G Flex2_1Ο σχεδιασμός είναι κάτι που απασχολεί έντονα τη βιομηχανία τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που εκτιμούν ότι κάποια μέρα όλες οι smartphone συσκευές θα είναι κυρτές και οι επίπεδες οθόνες θα αποτελούν πια ένα μακρινό παρελθόν. Έτσι, το νέο LG G Flex2, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη CES 2015, είναι ανασχεδιασμένο και πιο δυνατό από ποτέ, αντιπροσωπεύοντας με τον καλύτερο τρόπο το πάθος της LG για την καινοτομία σε κάθε επίπεδο.
Με τον προκάτοχό του, το πρώτο παγκοσμίως κυρτό smartphone G Flex, να έχει κερδίσει άριστες κριτικές χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την αντισυμβατική του φιλοσοφία, το νέο G Flex2 κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις και έλαβε επαίνους από γνώστες της βιομηχανίας. Στην πραγματικότητα όμως η κυρτή και εργονομικά άρτια οθόνη του G Flex2 αποτελεί συνέχεια των παραδοσιακών πρώτων τηλεφωνικών συσκευών που είχαν κυρτά ακουστικά και εφάρμοζαν καλύτερα στο πρόσωπο του χρήστη, φέρνοντας το ακουστικό πιο κοντά στο αυτί, αλλά και το μικρόφωνο πιο κοντά στο στόμα.

 

Συνδυάζοντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της LG με πανέμορφες και εργονομικές καμπύλες, το G Flex2 αποτελεί ένα πραγματικό κυρτό έργο τέχνης, που δεν είναι απλώς όμορφο εξωτερικά, αλλά κρύβει και ένα ‘θηρίο’ στο εσωτερικό του. Ο βελτιωμένος σχεδιασμός και το αναβαθμισμένο UX, συνοδεύονται από κυρτή οθόνη τεχνολογίας Full HD, αλλά κι ένα εξίσου εντυπωσιακό λειτουργικό, αφού ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 810 64-bit εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης με τις εφαρμογές, τα παιχνίδια και το περιεχόμενο να ‘τρέχουν’ πιο γρήγορα και πιο ομαλά από ποτέ.
Βελτιωμένο σε κάθε τομέα, το G Flex2 αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα νέο, πρωτοποριακό και μοναδικό smartphone, που αποπνέει αυτοπεποίθηση και στυλ, ενώ αποδεικνύει στην πράξη τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι καμπύλες στην εμπειρία χρήσης.

 

LG_WATCH_URBANEΆλλο ένα σημαντικό παράδειγμα της εξέλιξης του τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας αποτελεί το νέο LG G Watch Urbane, το νέο κορυφαίο smartwatch της LG με εμφάνι