Η Globo κέρδισε τις εντυπώσεις στην κατηγορία “Εφαρμογές για smartphones & tablets” στα Tourism Awards ’15. Με μια εύχρηστη mobile εφαρμογή που αυξάνει την ευελιξία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

GLOBO TOURISM AWARDSΗ Globo, διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility και επιχειρηματικών εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας, επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά την ηγετική της θέση στον κλάδο ανάπτυξης mobile εφαρμογών για επιχειρήσεις, με τη διάκριση mobile εφαρμογής της ανάμεσα στις κορυφαίες πρακτικές του Ελληνικού τουρισμού, στο πλαίσιο των Tourism Awards 2015.

Συγκεκριμένα, η Globo απέσπασε βραβείο στην κατηγορία ‘Εφαρμογές για smartphones και tablets’ για την εφαρμογή που ανέπτυξε για λογαριασμό της TUI Hellas, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας των πωλητών της όταν βρίσκονται εκτός γραφείου και την ασφαλή σύνδεση με τα back-end συστήματά της, μέσω της πλατφόρμας GO!Enterprise.

Με την απλή και εύχρηστη mobile εφαρμογή, οι εκπρόσωποι των πωλήσεων είναι σε θέση να εργάζονται εκτός γραφείου με πλήρη λειτουργικότητα. Συγκεκριμένα, μπορούν μέσω του tablet τους να πραγματοποιούν πωλήσεις, να λαμβάνουν πληρωμές σε μετρητά ή μέσω πιστωτικής κάρτας (με τη χρήση m-pos), να εκτυπώνουν αποδείξεις και εισιτήρια, καθώς και να ακυρώνουν παραγγελίες, επιστρέφοντας χρήματα στους πελάτες τους, ακόμη κι αν η συσκευή είναι offline. Σημαντικό είναι, επίσης, ότι κάθε εκπρόσωπος έχει άμεση πρόσβαση στο δικό του προσωπικό αρχείο πωλήσεων.

Όπως δήλωσε ο κ. Βασίλης Πάλλιος, VP Mobility Business Solutions της Globo «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη διάκριση, καθώς επιβεβαιώνει ότι οι εφαρμογές που αναπτύσσουμε έχουν πραγματική αξία για τους πελάτες μας. Τα θετικά οφέλη που προκύπτουν για τη λειτουργία των επιχειρήσεων είναι πολλαπλά, είτε αυτά αφορούν στις δυνατότητες για την ίδια την επιχείρηση και το προσωπικό της, είτε αφορούν σε οφέλη για τους πελάτες της εκάστοτε εταιρείας.»

Συνολικά, η εφαρμογή που ανέπτυξε η Globo προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και δυνατότητες που χρειάζεται μία ομάδα πωλήσεων εκτός γραφείου, προκειμένου να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της, εύκολα, γρήγορα και παραγωγικά.

Σημειώνεται ότι τα βραβεία Tourism Awards διοργανώνονται από το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο του Travel, Hospitality & Leisure.