Για άλλη μια χρονιά η Megasoft λαμβάνει μέρος στην έκθεση FOOD EXPO που θα διεξαχθεί από τις 14 μέχρι τις 16 Μαρτίου στο χώρο του Metropolitan Expo. Εκεί θα συγκεντρωθεί όλος ο κλάδος τροφίμων και ποτών.

Megasoft_LogoΗ Megasoft συμμετέχει και φέτος στην έκθεση FOOD EXPO που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Μαρτίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO για να παρουσιάσει στους επαγγελματίες εμπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών τις εφαρμογές PRISMA Win!

 

H Megasoft θα βρίσκεται στo περίπτερο B25/C24 του Hall2 για να δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία αναλυτικής παρουσίασης και πειραματισμού με τις εξειδικευμένες της λύσεις μηχανογράφησης για: το Super Market, το Delicatessen, το Xονδρικό εμπόριο τροφίμων και ποτών, το Kρεοπωλείο, το Ιχθυοπωλείο, το Oπωροπωλείο, το Kατάστημα βιολογικών προϊόντων, την Κάβα, το Εστιατόριο και γενικότερα για όλο το φάσμα της αγοράς Τροφίμων και Ποτών από την παραγωγή και τη μεταποίηση έως και την εμπορία.

Για την παρουσίαση των εφαρμογών στην έκθεση θα χρησιμοποιηθούν τα ιδιαίτερα ανθεκτικά, αδιάβροχα και ασφαλή, συστήματα POS της POSIFLEX.