Η D-Link φέρνει την απόλυτη ταχύτητα στο Wireless AC, με μία ολοκληρωμένη λύση για σύνδεση στο Internet. Το Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit ADSL2+ Modem Router προσφέρει εγγυημένα υψηλές ταχύτητες.

DSL-3590L_A1Η D-Link παρουσιάζει το DSL-3590L Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit ADSL2+ Modem Router, μία λύση που προσφέρει στους χρήστες όλα όσα χρειάζονται για μία σύνδεση υψηλών ταχυτήτων στο Internet.

Το modem router προσφέρει την πιο γρήγορη τεχνολογία που υπάρχει σήμερα, την Wireless AC, και λόγω του ενσωματωμένου modem ADSL2+, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για το Internet. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνει την προηγμένη τεχνολογία AC SmartBeam™, η οποία αυξάνει σημαντικά την κάλυψη του ασύρματου δικτύου και δίνει τη δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να περιηγείται στο Internet, να κάνει streaming μουσικής, να παρακολουθεί HD βίντεο, από ακόμη περισσότερες συσκευές, σε περισσότερα σημεία και, όλα αυτά, ταυτόχρονα.

Καθώς υποστηρίζει την υπηρεσία mydlink™ αλλά και τη δωρεάν εφαρμογή mydlink™ SharePort™, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει και να διαχειρίζεται το δίκτυό του απ’ οπουδήποτε, καθώς και να κάνει streaming και να μοιράζεται αρχεία πολυμέσων – όπως βίντεο, μουσική κ.α.

«Πλέον ζητάμε πολύ περισσότερα από τις οικιακές συνδέσεις Internet. Θέλουμε να συνδέουμε περισσότερες συσκευές και να έχουμε πρόσβαση σε περισσότερο περιεχόμενο και εφαρμογές από ποτέ. Το modem router αποτελεί το νευραλγικό σημείο για την σύνδεση όλων αυτών των συσκευών, στον ολοένα και πιο άφθονο online κόσμο» δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe Ltd.

«Το DSL-3590L Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit ADSL2+ Modem Router αποτελεί την ιδανική λύση για χρήστες που θέλουν να επωφεληθούν από την τελευταία και ταχύτερη ασύρματη τεχνολογία, καθώς και να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα σύνδεσης πολλών mobile συσκευών και υπολογιστών στο οικιακό τους δίκτυο. Με αυτό το modem router, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση, να μοιράζεται και να απολαμβάνει τη σύνδεση στο Internet, μέσω μίας και μόνο συσκευής, η οποία εγκαθίσταται και διαχειρίζεται πολύ εύκολα.»

Συμβατό με όλα τα πρωτόκολλα ασύρματης σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένου του ευρέως χρησιμοποιούμενου Wireless N, καθώς και του πιο πρόσφατου Wireless AC, το DSL-3590L προσφέρει συνδυαζόμενες ασύρματες dual-band ταχύτητες, έως και 1.9Gbps στα 2.4GHz και στα 5GHz. Έτσι, εγγυάται την καλύτερη δυνατή απόδοση ασύρματου δικτύου και για παλιότερες συσκευές. Επιπλέον, διαθέτει Gigabit WAN και LAN θύρες, για ενσύρματες συνδέσεις υψηλών ταχυτήτων, καθώς και δυο θύρες USB (1 x USB 3.0 και 1 x USB 2.0) για σύνδεση και διαμοιρασμό σε συσκευές αποθήκευσης και εκτυπωτές.

Το ενσωματωμένο ADSL2+ modem βοηθά στην «αποσυμφόρηση» του σπιτιού, καθώς η τηλεφωνική γραμμή που παρέχει την σύνδεση στο Internet συνδέεται απευθείας στην συσκευή. Οι χρήστες που διαθέτουν μια καλωδιακή σύνδεση ή σύνδεση οπτικής ίνας, μπορούν να ρυθμίσουν μια θύρα LAN να λειτουργεί ως θύρα WAN.

Εκτός από τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης, παρέχει επιπλέον δυνατότητες ασφαλείας, αποτρέποντας ανεπιθύμητους εισβολείς και άλλες κακόβουλες απειλές. Συγκεκριμένα, οι ασύρματες κρυπτογραφήσεις WPA και WPA2 προστατεύουν το δίκτυο από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες, ενώ το ενσωματωμένο firewall αποτρέπει εξωτερικές απειλές. Τέλος, υπάρχει η επιλογή του Wi-Fi Protected Setup (WPS), η οποία επιτρέπει την ασφαλή σύνδεση συσκευών με το πάτημα ενός κουμπιού.