Η νέα ταινία του Χρήστου Δήμα, “Amore Mio”, βγαίνει στους κινηματογράφους με ένα λαμπερό καστ ηθοποιών στις 19 Μαρτίου και αφήνει τη Nova να γιορτάσει τις 125 συμπαραγωγές της στο σινεμά.

UntitledΜε ένα λαμπερό καστ ηθοποιών κάνει κινηματογραφική πρεμιέρα την Πέμπτη 19 Μαρτίου, η νέα συμπαραγωγή της Nova «Amore Mio». Με τη νέα ταινία του Χρήστου Δήμα, η πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα της χώρας που αποτελεί το μεγαλύτερο υποστηρικτή του Ελληνικού σινεμά, έφτασε αισίως τις 125 συμπαραγωγές.

Πρόκειται για μια απρόβλεπτη κωμωδία, σε διανομή ODEON, για την αιώνια κόντρα των δύο φύλων, με πρωταγωνιστές τους Φάνη Μουρατίδη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ναταλία Τσαλίκη, Μυρτώ Αλικάκη, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Τάκη Σπυριδάκη, Πάνο Μουζουράκη, Αθηνά Οικονομάκου, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Ιωάννα Πηλιχού, Ελίνα Μάλαμα, Αλέξανδρο Γιάννου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Γιώργο Χρανιώτη.

Μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών στην Ιταλία, διασκευάζεται από τον σκηνοθέτη της επιτυχημένης παραγωγής «Νήsos», που αποτελεί επίσης συμπαραγωγή Nova, ενώ τη μουσική της ταινίας «Amore Mio» υπογράφει ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος ερμηνεύει και το ομώνυμο κομμάτι.

Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς, μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο και ξεκαρδιστικό τρόπο. Τέσσερις ερωτικές και απόλυτα πιπεράτες ιστορίες συνθέτουν ένα συναρπαστικό, μοντέρνο, κινηματογραφικό παζλ στη θεότρελη κωμωδία καταστάσεων «Amore Mio», που θα μεταδοθεί αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τα τελευταία 15 χρόνια, η Nova είναι αρωγός στις προσπάθειες των Ελλήνων παραγωγών και σκηνοθετών, όχι μόνο να κρατήσουν ζωντανό το ελληνικό σινεμά μέσα από τις δημιουργίες τους, αλλά να το πάνε και ένα βήμα παραπέρα, χαρίζοντας μας τα τελευταία χρόνια, διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο. Με τη νέα ταινία του Χρήστου Δήμα, συμπληρώνουμε 125 συμπαραγωγές Nova. Πιστεύουμε πολύ στον Ελληνικό κινηματογράφο και πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε με κάθε τρόπο», δήλωσε η κα. Αγάπη Κεφαλογιάννη, Διευθύντρια Προγράμματος Nova.

Την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στην Αθήνα, θα παρακολουθήσουν 70 συνδρομητές Forthnet ή Nova, με διπλές προσκλήσεις που δόθηκαν σε σχετικό διαγωνισμό του προγράμματος επιβράβευσης συνδρομητών «Forthnet – Nova Προνόμια».