H LG στηρίζει το Φεστιβάλ «Μέρες Πολιτισμού στο Φλοίσβο» της Εταιρείας «Μαρία Κάλλας». Οι κορυφαίες τηλεοράσεις OLED και ULTRA HD της LG πλαισιώνουν το φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και ποίησης.

LG @ Floisvos Cultural Days- photo 2Η LG Electronics Hellas συμμετέχει στο φετινό φεστιβάλ «Μέρες Πολιτισμού στο Φλοίσβο», στο ιστορικό κτίριο του Φλοίσβου στο Φαληρικό Δέλτα, που οργανώνεται από την Εταιρεία για το Κτήριο της Όπερας & της Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης ‘Μαρία Κάλλας’ από την 1η έως και τη 15η Μαρτίου, στοχεύοντας να κάνει το έργο της εταιρείας ευρύτερα γνωστό, δίνοντας σε ακόμα περισσότερους την ευκαιρία να γνωρίσουν το σύμπαν του μύθου της Μαρίας Κάλλας.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις εντυπωσιακές τηλεοράσεις κορυφαίας τεχνολογίας και υψηλού σχεδιασμού OLED και ULTRA HD της LG, που ενσωματώθηκαν αρμονικά στους χώρους των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

 

Συγκεκριμένα, η εκπληκτική κυρτή τηλεόραση τεχνολογίας OLED της LG, 55EC930V CURVED OLED, διαθέτει κομψό, λεπτό σχεδιασμό υψηλής αισθητικής, ενώ προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με έντονα χρώματα και εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση των αντικειμένων, των χρωμάτων και της κίνησης. Επιπλέον, προσφέρει στους θεατές ευρεία γωνία θέασης σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται, ενώ η τεχνολογία WRGB OLED της LG εγγυάται υψηλή ποιότητα εικόνας με απόλυτη αναλογία αντίθεσης και πραγματικά έντονο μαύρο.
Με premium σχεδιασμό και μοναδικά απολαυστική εμπειρία θέασης, η LG OLED TV αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης προηγμένης τεχνολογίας.
Οι τηλεοράσεις ULTRA HD 4Κ της LG διαθέτουν τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από την Full HD, ενώ η εντυπωσιακή τους οθόνη υπέρ-υψηλής 4Κ ανάλυσης προβάλλει πεντακάθαρες εικόνες υψηλής χρωματικής ευκρίνειας και απρόσκοπτη θέαση από οποιαδήποτε γωνία.

 

Η σειρά τηλεοράσεων ULTRA HD συμπεριλαμβάνει τις πιο προηγμένες λειτουργίες της LG, όπως μεταξύ άλλων τη λειτουργία True 4K Engine και 4K 3D+, ενώ ταυτόχρονα, το εντυπωσιακό ηχοσύστημα premium σχεδιασμού Harman Kardon, προσφέρει κρυστάλλινο ήχο υψηλής ποιότητας, αρμονικά ταιριαστό με την αψεγάδιαστη εικόνα. Τέλος, η τελευταία έκδοση της πλατφόρμας smart TV της LG, webOS 2.0 είναι διαθέσιμη για μια εμπειρία smart TV πολύ πιο γρήγορη, πιο απλή και πιο φυσική.
Το πρόγραμμα στο πολιτιστικό κέντρο στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βραδιές όπερας με γνωστούς Έλληνες μονωδούς, αφιερώματα σε γνωστούς σκηνοθέτες με προβολές ταινιών τους και σχετικές ομιλίες, λογοτεχνικές βραδιές, θεατρικά δρώμενα καθώς και τέλος έκθεση αφιερωμένη στην Μαρία Κάλλας στον πρώτο όροφο του κέντρου, όπου θα παρουσιάζονται κοστούμια, επιστολές, αντικείμενα και πορτρέτα της και θα προβάλλονται ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.