Το Galaxy S6 edge διακρίθηκε ως η καλύτερη συσκευή στο Mobile World Congress 2015. Άλλωστε, οι νέες ναυαρχίδες της Samsung κατέκτησαν κορυφαίους τίτλους ως οι πιο καινοτόμες και δημιουργικές συσκευές.

GALAXY S6 EDGEΤο Samsung Galaxy S6 edge διακρίθηκε ως η καλύτερη συσκευή στην κατηγορία “Best New Handset, Tablet or Device” από τον οργανισμό GSMA στο Mobile World Congress 2015. Το βραβείο απονέμεται στην καλύτερη νέα συσκευή που παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Samsung κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο, ακολουθώντας την επιτυχία του Samsung Gear Fit το 2014.

Η Samsung επαναπροσδιορίζει το μέλλον των smartphones, καθώς το Galaxy S6 edge θέτει νέα standards στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία τους με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της Samsung. Οι συσκευές, πέραν του εντυπωσιακού σχεδιασμού τους, είναι πιο ισχυρές από κάθε προηγούμενη συσκευή της σειράς Galaxy ως προς τη χρήση και τη λειτουργία τους.

 

«Με το Galaxy S6 edge, επιδιώξαμε να συνδυάσουμε την τεχνολογία και το σχεδιασμό με μοναδικό και καινοτόμο τρόπο», ανέφερε ο JK Shin, Πρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος IT & Mobile Communications Division της Samsung Electronics.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Samsung Galaxy S6 edge απέσπασε περισσότερα από 20 βραβεία κατά τη διάρκεια του MWC 2015.

Επιπλέον, στο MWC 2015, η πλατφόρμα ΚΝΟΧ της Samsung, βραβεύτηκε ως “Best Security Product of Solution” από τον οργανισμό GSMA. Το λογισμικό των smartphones και οι δυνατότητες της mobile προστασίας, αναγνωρίστηκαν ως η καλύτερη λύση που κυκλοφόρησε στη φετινή έκθεση στον συγκεκριμένο τομέα.