Το Ericsson Cloud System προσθέτει νέο λογισμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό για να εγγυηθεί πως το ασφαλές και υψηλής κλίμακας cloud είναι εφικτό αυξάνοντας, παράλληλα την ταχύτητα και τον έλεγχο.

ErCLa-670x325Καθώς το Networked Society ωριμάζει, η ανάγκη παροχής ταχύτητας από το cloud χωρίς κίνδυνο είναι απαραίτητη. Τα υπάρχοντα προϊόντα και λύσεις cloud αναγκάζουν τα στελέχη να επιλέξουν μεταξύ ταχύτητας και κινδύνου. Το 74% των μεγαλύτερων επιχειρήσεων ανησυχούν για την ασφάλεια και τη διακυβέρνηση.
Η Ericsson παρουσιάζει νέο λογισμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό για το Ericsson Cloud System για να μετριάσει αυτή την ανάγκη, δημιουργώντας νέα επίπεδα απόδοσης, λειτουργίας, συμμόρφωσης και οικονομικών μοντέλων, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει σε πολλαπλά clouds για να πετύχει διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές και να προσθέσει αξία στους παρόχους και τους μεγάλους εταιρικούς πελάτες.

 

Τα νέα προϊόντα του Ericsson Cloud System περιλαμβάνουν: το Ericsson HDS 8000 (Hyperscale Datacenter System), βασισμένο στο Intel® Rack Scale Architecture, το Ericsson Secure Cloud Storage και το Ericsson Continuum ® που προσφέρουν την καλύτερη πλατφόρμα υβριδικού και πλήρως ελεγχόμενου cloud παγκοσμίως, αξιοποιώντας την πρόσφατη επένδυση της Ericsson για την εξαγορά της εταιρίας Apcera.
Τα δεδομένα, οι εφαρμογές και οι κατανεμημένες υποδομές cloud μπορούν πλέον να αυτοματοποιηθούν και να ελέγχονται με ασφάλεια σύμφωνα με καθορισμένους κανόνες, πληρώντας τις απαιτήσεις ελέγχου των πολυεθνικών επιχειρήσεων και συγκεκριμένους εθνικούς νόμους. Μια πλατφόρμα που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να υλοποιήσουν ασφαλή δίκτυα τόσο γρήγορα όσο η υιοθέτηση νέων τεχνολογιών.

 

Το Ericsson HDS 8000 αποτελεί μια νέα γενιά datacenter συστημάτων υψηλής κλίμακας που χρησιμοποιεί το Intel® Rack Scale Architecture για μια προσέγγιση διαχωρισμού των διαφόρων υπο-τμημάτων του τεχνολογικού εξοπλισμού, ώστε να βελτιώσει ουσιαστικά την αποδοτικότητα, τη χρήση, την αυτοματοποίηση και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.
Ο Hans Vestberg, President και CEO της Ericsson σχολιάζει: «Η τεχνολογική αλλαγή στον κλάδο των ΤΠΕ αυξάνεται εκθετικά, αλλά η επένδυση στις υποδομές δεν μπορεί να είναι το ίδιο αυξητική. Σε συνεργασία με την Intel και άλλους ηγέτες του κλάδου, φέρνουμε μια προσέγγιση υψηλής κλίμακας σε λογισμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό και δημιουργούμε εκ νέου την έννοια του μελλοντικού κέντρου δεδομένων από μια συνολική οπτική αρχιτεκτονικής και οικονομικών μοντέλων.»

 

Ο Brian Krzanich, CEO της Intel Corporation αναφέρει: «Πιστεύουμε πως η συνεργασία για το μετασχηματισμό υποδομών και την επιτάχυνση της παροχής τηλεπικοινωνιών, cloud και υπηρεσιών data center είναι σημαντική για τη βιομηχανία. Η συνεργασία μας με την Ericsson και η χρήση του Intel® Rack Scale Architecture από μέρους τους, θα προωθήσει τη συνεχή καινοτομία στο data center.»
Το HDS 8000 χρησιμοποιεί οπτική διασύνδεση μεταξύ των διαφόρων υπό-τμημάτων του. Συνδυάζοντας την προσέγγιση του διαχωρισμού των διαφόρων υπό-τμημάτων του εξοπλισμού με την οπτική διασύνδεση μεταξύ τους, αφαιρούνται οι συνήθεις περιορισμοί των ηλεκτρικών συνδέσεων, σε ότι αφορά την απόσταση και την χωρητικότητα. Αυτό επιτρέπει μια πιο αποτελεσματική χρήση των υπολογιστικών πόρων του συστήματος, η οποία έχει θετικό αντίκτυπο και στην κατανάλωση ενέργειας.

 

Το Ericsson Secure Cloud Storage είναι μια προ-ενσωματωμένη λύση υπηρεσιών δεδομένων, που συμπληρώνει το υβριδικό επίπεδο υπηρεσιών PaaS, τον εξορθολογισμό της ανάπτυξης του δικτύου και των νέων εφαρμογών δεδομένων. Οι λύσεις αυτές προσθέτουν κορυφαίες βάσεις δεδομένων λογισμικού cloud, που εκτείνουν τις παραδοσιακές βάσεις δεδομένων σε τύπους βάσεων δεδομένων NoSQL. Η Ericsson συνεργάζεται με την Cleversafe σε αυτό τον τομέα, έναν κορυφαίο προμηθευτή hyperscale object storage. Το πρώτο ανακοινώσιμο προϊόν της Ericsson είναι το Secure Cloud Storage, το οποίο είναι ικανό να ελέγχει την πρόσβαση σύμφωνα με προκαθορισμένους κανόνες και να εγγυάται την εμπιστευτικότητα και ακεραιότητα των δεδομένων.

 

Το Ericsson Continuum® είναι μια μοναδική πλατφόρμα PaaS σχεδιασμένη με γνώμονα τον έλεγχο της πρόσβασης, με υποστήριξη υβριδικού cloud για ανάπτυξη εφαρμογών, ενορχήστρωση και διακυβέρνηση των εφαρμογών μέσω του Ericsson Continuum. Η μοναδική αυτή πλατφόρμα PaaS υποστηρίζει πλέον μια υβριδική προσέγγιση σε πολλαπλά clouds, επιτρέποντας στις πολυεθνικές επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τις κοινές, ιδιωτικές και βιομηχανικές υποδομές εργαλείων cloud για να επιτύχουν τα καλύτερα επίπεδα απόδοσης, ευελιξίας, κλίμακας, χαμηλού κόστους και συμμόρφωσης, μέσα στο πλαίσιο ισχυρής διακυβέρνησης και ελέγχου του IT. Το Ericsson Continuum παρέχει επίσης την πιο ασφαλή ανάπτυξη Docker containers.

 

Το Ericsson Cloud System υποστηρίζει πλήρως το OPNFV μέσω της ανακοίνωσης της λύσης Ericsson Networks Software 15B για να προωθήσει τον επιτυχημένο μετασχηματισμό των παρόχων σε επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών cloud.
Στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, η Ericsson μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί μια στρατηγική ψηφιακής βιομηχανοποίησης και παρουσιάστηκε ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων και λύσεων που στοχεύουν σε αυτό. Μάθετε περισσότερα για το Cloud της Ericsson στο www.ericsson.com/cloud

 

Η Ericsson στο Mobile World Congress 2015
Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2015 στη Βαρκελώνη, η Ericsson θα παρουσιάσει παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες, δυνατότητες υπηρεσιών και καινοτομίες. Η Διαδικτυωμένη Κοινωνία μεταμορφώνει ολόκληρους κλάδους. Οι ΤΠΕ έχουν γίνει θεμελιώδη καθημερινά εργαλεία για τις επιχειρήσεις, τους ανθρώπους και την κοινωνία. Η Ericsson ανοίγει το δρόμο με τεχνολογικό εξοπλισμό, υπηρεσίες και λύσεις λογισμικού που προάγουν την ανάπτυξη της κινητής επικοινωνίας, της ευρυζωνικότητας και του cloud, δημιουργώντας τις βάσεις για νέα οικοσυστήματα και για μεγάλες μεταβολές σε κάθε κλάδο.
Οι αλλαγές που φέρνει αυτός ο μετασχηματισμός είναι πλέον στα χέρια του καθενός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο φετινό Mobile World Congress εμείς θα μιλήσουμε για το πώς βοηθάμε τους πρωτοπόρους της Διαδικτυωμένης Κοινωνίας να προωθούν νέες ψηφιακές εμπειρίες.
Μπορείτε να μας βρείτε στο MWC στην Αίθουσα 2, Stand 2N60. Ακολουθήστε μας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, χρησιμοποιώντας @Ericsson και λάβετε μέρος στη συζήτηση χρησιμοποιώντας #MWC15. Νέες ιδέες από τους ειδικούς μας και του Networked Society δημοσιεύονται επίσης στο blog μας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.