Η Samsung διευρύνει την ασυναγώνιστη εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας με το Gear VR Innovator Edition για τα Galaxy S6 και S6 Edge, παρέχοντας άνετο σχεδιασμό και βελτιωμένη δυνατότητα προβολής για τον χρήστη.

Gear VRΗ Samsung Electronics παρουσίασε το νέο Samsung Gear VR Innovator Edition, το οποίο είναι πλήρως συμβατό και προσαρμοσμένο στα νέα smartphones Samsung Galaxy S6 και S6 Edge. Το νέο Samsung Gear VR Innovator Edition για το Galaxy S6 από την Oculus, δίνει σε περισσότερους χρήστες την ευκαιρία να απολαύσουν την καθηλωτική και κινηματογραφική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, με βελτιωμένη δυνατότητα προβολής και πιο άνετο σχεδιασμό.

-Ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου: Προσαρμοσμένο τόσο για το Galaxy S6 και το S6 Edge, και για την 5.1-ιντσών Super AMOLED οθόνη τους, το Gear VR Innovator Edition επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν ταινίες υψηλής ανάλυσης, τηλεοπτικές εκπομπές και φωτογραφίες, καθώς και να απολαύσουν τις υπηρεσίες VOD, όπως ποτέ άλλοτε. Με υψηλότερη ευκρίνεια και ένα ευρύ οπτικό πεδίο, οι χρήστες απολαμβάνουν μια καλύτερη εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας με μεγαλύτερης διάρκειας χρόνο χρήσης.
-Ακόμα μεγαλύτερη άνεση: Το μέγεθος του Samsung Gear VR έχει μειωθεί κατά 15%, με αποτέλεσμα να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση. Ο εργονομικός σχεδιασμός του προσδίδει καλύτερη κατανομή βάρους.
-Υψηλής ποιότητας επιδόσεις: Μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ και βελτιωμένη ποιότητα γραφικών, τα οποία επιτρέπουν τους χρήστες να εξερευνήσουν τις καλύτερες περιπέτειες της εικονικής πραγματικότητας.
-Συμβατότητα USB: Το Gear VR μπορεί τώρα να τροφοδοτείται με θύρα USB για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χρήσης.
-Πλούσιο Οικοσύστημα: Το περιεχόμενο για το Gear VR είναι διαθέσιμο για λήψη μέσω του Oculus Store, το οποίο διαθέτει μεγάλο εύρος περιεχόμενου εικονικής πραγματικότητας από κορυφαίους δημιουργούς, συμπεριλαμβανομένων συναρπαστικών 360ο VR παιχνιδιών.