Τα νέα 4G+ smartphones, Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge έρχονται στη Vodafone. Η Vodafone έφερε πρώτη στην Ελλάδα τις ταχύτητες 4G+ και συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα της με ό,τι πιο εξελιγμένο κυκλοφορεί.

SamsungGalaxyS6-S6edgeΗ Vodafone έφερε πρώτη στην Ελλάδα τις μοναδικές ταχύτητες 4G+, και εμπλουτίζει τη γκάμα των 4G+ Smartphones, με ό,τι πιο εξελιγμένο κυκλοφορεί σήμερα στην παγκόσμια αγορά των Smartphones, τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους, αλλά και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους σε συνδυασμό με το 4G+ δίκτυο της Vodafone, προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες, να απολαμβάνουν ευελιξία και μοναδικές ταχύτητες 4G+.

Τα πολυαναμενόμενα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge είναι κατασκευασμένα από γυαλί και μέταλλο για ακόμη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, έχουν οθόνη 5.1 ιντσών Quad HD Super AMOLED, η οποία προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 4, ενώ διαθέτουν κάμερα 16ΜP για φωτογραφίες και video υψηλής ποιότητας και κάμερα 5MP στην μπροστινή όψη για selfies και βιντεοκλήσεις. Επιπλέον, διαθέτουν οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 3GB DDR4 και υποστηρίζουν Android 5.0 Lollipop.

Τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone αλλά και στο vodafone.gr, από τα μέσα Απριλίου, και μαζί με το Samsung Galaxy Note Edge έρχονται να εμπλουτίσουν την ήδη υπάρχουσα γκάμα των 4G+ Smartphones. Στα καταστήματα Vodafone η εξειδικευμένη Ομάδα Internet είναι διαθέσιμη, ώστε να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να ρυθμίσουν τα νέα Smartphones τους, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/Samsung-Galaxy-S6