Με όμορφο σχεδιασμό από μέταλλο και γυαλί, τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge καθορίζουν το μέλλον των smartphones. Έρχονται με πρωτοποριακές λειτουργίες και ως τα πιο εξελιγμένα κινητά της αγοράς.

GALAXY S6_Gold DynamicΗ Samsung Electronics ανακοίνωσε τα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, επαναπροσδιορίζοντας τη σημασία των smartphones. Δημιουργώντας νέα standards σε design και επιδόσεις, οι δύο συσκευές συνδυάζουν τα premium υλικά κατασκευής με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της Samsung, προσφέροντας μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία.

«Με τα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, η Samsung φέρνει το μέλλον στην κινητή τηλεφωνία, δημιουργώντας ένα νέο πρότυπο θα κατακτήσει τη βιομηχανία σε παγκόσμιο επίπεδο», ανέφερε ο JK Shin, CEO και Head of IT & Mobile Communications Division στη Samsung. «Ακούγοντας τους καταναλωτές, εργαζόμαστε συνεχώς πάνω σε νέες τεχνολογίες και ιδέες. Με ολοκαίνουριο design, ένα πλούσιο δίκτυο συνεργατών και νέες υπηρεσίες, τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge έρχονται να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία στην αγορά των smartphones».

Όμορφος και χρηστικός σχεδιασμός
Προσεκτικά δημιουργημένα από μέταλλο και γυαλί, τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge συνδυάζουν χρηστικό σχεδιασμό και πανίσχυρες λειτουργίες. Το Galaxy S6 Edge, ειδικότερα, με μοναδική ομορφιά, προσφέρει, ταυτόχρονα, σταθερό κράτημα και εντυπωσιακή εμπειρία θέασης με την, πρώτη στον κόσμο, κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές. Το γυάλινο σώμα του, κατασκευασμένο από το πιο ανθεκτικό γυαλί, το Corning® Gorilla Glass® 4, είναι διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων, όπως λευκό (White Pearl), μαύρο (Black Sapphire), χρυσό (Gold Platinum), μπλε (Blue Topaz) και πράσινο (Green Emerald), τα οποία αντανακλούν το φυσικό φως.

Ο διαχρονικός σχεδιασμός έχει αξιοποιήσει μοναδική στο είδος της τεχνολογία επεξεργασίας γυαλιού, καθώς και έλεγχο ποιότητας, ξεχωρίζοντας τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge από κάθε άλλη συσκευή της αγοράς. Η premium αισθητική προσθέτει πραγματική αξία η οποία συμπληρώνεται από το εντελώς καινούριο και ελαφρύτερο περιβάλλον χρήσης, ενισχύοντας τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα.

Ζωντανές εικόνες με τη γρήγορη και φωτεινή κάμερα
Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge είναι εξοπλισμένα με δύο εξαιρετικές κάμερες και στις δύο όψεις τους, οι οποίες προσφέρουν ζωντάνια, φωτεινότητα και ταχύτητα. Οι φακοί F1.9 και οι αισθητήρες υψηλής ανάλυσης στη μπροστινή (5ΜΡ) και στην οπίσθια κάμερα (16ΜΡ) προσφέρουν ανώτερης ποιότητας εικόνα σε smartphone, ακόμα και στο σκοτάδι. Επιπροσθέτως, οι λειτουργίες Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) και IR Detect White Balance προσφέρουν αναβαθμισμένη ευαισθησία στο φως και υψηλή ευκρίνεια.

Η νέα λειτουργία Quick Launch δίνει στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε κάθε μία από τις δύο κάμερες, μέσα σε μόλις 0,7 δευτερόλεπτα, απλώς με ένα διπλό κλικ στο κεντρικό πλήκτρο. Αυτές οι εξελιγμένες λειτουργίες της κάμερας επιτρέπουν στους χρήστες να αιχμαλωτίζουν τις πιο πολύτιμες και προσωπικές τους στιγμές, όποτε και όπως επιθυμούν, χωρίς να στερούνται σε ποιότητα εικόνας.

GALAXY S6_Black Dynamic 21Γρήγορη φόρτιση, χωρίς καλώδιο
Με ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης (πιστοποιημένη με WPC και PMΑ), τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θέτουν νέα δεδομένα στη βιομηχανία. Οι συσκευές είναι συμβατές με κάθε ασύρματο pad που κυκλοφορεί και υποστηρίζει τα πρότυπα WPC και PMA. Επίσης, η ταχύτητα της ενσύρματης φόρτισής τους είναι 1,5 φορά πιο γρήγορη από το Galaxy S5, προσφέροντας περίπου 4 ώρες αυτονομίας, μετά από μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Κορυφαία τεχνολογία
Τα λεπτά (6.8mm / 7.0mm Edge) και ελαφριά (138g / 132g Edge) Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge ενσωματώνουν τις πιο εξελιγμένες και κορυφαίες διαθέσιμες τεχνολογίες της Samsung. Ο πρώτος στον κόσμο φορητός επεξεργαστής 14nm με πλατφόρμα 64-bit, νέο σύστημα μνήμης LPDDR4 και flash μνήμη UFS 2.0 προσφέρει υψηλή απόδοση και αναβαθμισμένη ταχύτητα μνήμης, με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Επιπροσθέτως, χάρη στο νέο hardware 1440P/VP9 βασισμένο σε codec, οι χρήστες απολαμβάνουν βίντεο streaming σε υψηλή ανάλυση, ξανά με πολύ χαμηλή κατανάλωση.

Η οθόνη 5.1 ιντσών Quad HD Super AMOLED προσφέρει στους χρήστες την υψηλότερη πυκνότητα σε pixels (577ppi). Η βελτιωμένη ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους με μια πιο φωτεινή οθόνη (600cd/mm) επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαμβάνουν το περιεχόμενο, που τους ενδιαφέρει χωρίς συμβιβασμούς – οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Εύκολες και ασφαλείς mobile πληρωμές
Το Samsung Pay, ένα νέο κι εύχρηστο σύστημα mobile πληρωμών, θα λανσαριστεί στα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge στις ΗΠΑ στο δεύτερο εξάμηνο του 2015. Με την προστασία που προσφέρουν το Samsung KNOX και η αναγνώριση αποτυπωμάτων, το Samsung Pay συνεργάζεται με τις τεχνολογίες NFC (Near Field Communication) και MST (Magnetic Secure Transmission), ώστε να μην κρατά στοιχεία για τη συσκευή, τον αγοραστή ή τον εκδότη της κάρτας.

Ενισχυμένη ασφάλεια
GALAXY S6 EDGE_Gold DynamicΤα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge είναι κατασκευασμένα, αξιοποιώντας το αναβαθμισμένο Samsung KNOX, προσφέροντας ουσιαστική προστασία σε πραγματικό χρόνο. Και οι δύο συσκευές ενδείκνυνται και για εταιρική χρήση, με τις κορυφαίες αναβαθμίσεις MDMs και KNOX διαθέσιμες με το λανσάρισμα, με σκοπό να απλοποιήσουν και να βελτιώσουν τη διαχείριση των φορητών συσκευών. Επιπροσθέτως, με το χαρακτηριστικό Find My Mobile προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα σε συσκευές που έχουν χαθεί, μέσω μιας σειράς υπηρεσιών, όπως το νέο, απομακρυσμένα ελεγχόμενο, “Reactivation Lock”.

Το εξελιγμένο σύστημα για αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος προσφέρει γρήγορο έλεγχο ταυτότητας και αποθηκεύει κωδικοποιημένα μηνύματα σε ασφαλές περιβάλλον.

Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2015, σε εκδόσεις των 32/64/128 GB, σε χρώματα λευκό (White Pearl), μαύρο (Black Sapphire), χρυσό (Gold Platinum), μπλε (Blue Topaz – μόνο για το Galaxy S6) και πράσινο (Green Emerald – μόνο για το Galaxy S6 Edge).