Τα Samsung Galaxy S6, S6 Edge και HTC One M9 έρχονται τον Απρίλιο στο ΓΕΡΜΑΝΟ ως τα κορυφαία 4G+ Smartphones. Τα τρία νέα 4G+ Smartphones παρουσιάστηκαν επίσημα στο Mobile World Congress 2015 στη Βαρκελώνη.

samsung-galaxy-s6-s6-edgeΤρία νέα 4G+ smartphones, τα Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge και HTC One M9, παρουσιάστηκαν επίσημα στο Mobile World Congress 2015 στη Βαρκελώνη. Τα νέα πρωτοποριακά Smartphones έρχονται τον Απρίλιο στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Τα νέα 4G+ smartphones εντυπωσιάζουν με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις κορυφαίες επιδόσεις τους, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την ευρεία γκάμα των προηγμένων smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Και οι τρεις συσκευές υποστηρίζουν την τεχνολογία 4G+, που πρώτη η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα, βελτιώνοντας απίστευτα την εμπειρία των πελατών της στο Mobile Internet. Το 4G+ της COSMOTE παρέχει πλοήγηση στο Internet με ταχύτητες που φτάνουν έως τα 300Mbps, ακόμα καλύτερη χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων με απίστευτες ταχύτητες. Το δίκτυο 4G+ της COSMOTE είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες περιοχές της χώρας, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς η επέκταση της υπηρεσίας σε όλη την Ελλάδα.

 

Ειδικότερα, στα εξελιγμένα χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge και HTC One M9 συγκαταλέγονται:

 

Samsung Galaxy S6Samsung Galaxy S6

Το Samsung Galaxy S6 είναι σχεδιασμένο από αλουμίνιο σε συνδυασμό με γυαλί. Διαθέτει οθόνη αφής 5.1 ιντσών Quad HD Super-AMOLED, οκταπύρηνο επεξεργαστή και λειτουργικό Android Lollipop. Έχει μνήμη RAM 3GB, 32GB/64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο και κάμερα 16MP για μοναδικές φωτογραφίες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

 

Samsung Galaxy S6 Edge
Το Samsung Galaxy S6 Edge διαθέτει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Samsung Galaxy S6, με τη διαφορά ότι η οθόνη του είναι κυρτή και στις δύο πλευρές της. Είναι επίσης σχεδιασμένο από αλουμίνιο και η μπαταρία του δεν είναι αφαιρούμενη, όπως και στο Samsung Galaxy S6.

 

HTC One M9_WMCHTC One M9Το HTC One M9 ενσωματώνει οθόνη αφής 5 ιντσών Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB και υποστηρίζει λειτουργικό Android Lollipop. Η 4MP UltraPixel κάμερα μετακινείται από το πίσω μέρος της συσκευής στην πρόσοψη για εξαιρετικές selfies, ενώ η κύρια κάμερα είναι 20MP. Το ηχείο BoomSound διατηρείται, ωστόσο βελτιώνεται με Dolby Surround. Είναι εξολοκλήρου μεταλλικό, με διπλή απόχρωση.