Η WIND, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, λάνσαρε τη νέα υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών συμβολαίου, σε συνεργασία με την PayPal, τον παγκόσμιο πάροχο πληρωμών.

wind logo 2014Η συνεργασία αυτή συνενώνει τα δυνατά σημεία και των δύο εταιρειών – το οικοσύστημα των ασφαλών πληρωμών της PayPal για ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιλέγουν τις ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές μεταξύ τους παγκοσμίως (162 εκατομμύρια ενεργοί λογαριασμοί σε 203 χώρες), μαζί με την εκτενή γνώση της WIND στην τοπική αγορά και τις κορυφαίες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών.

Η WIND είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, με 4,5 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές υπηρεσιών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών που προσφέρει, τώρα εξελίσσονται προσφέροντας την ευκολία εξόφλησης των λογαριασμών συμβολαίου μέσα από το άνετο σύστημα online πληρωμών. Oι πελάτες καρτοκινητής WIND F2G και Q έχουν ήδη δυνατότητα ανανέωσης του χρόνου ομιλίας τους μέσω PayPal.

Από τις 27/2, οι συνδρομητές συμβολαίου της WIND που εξοφλούν τον μηνιαίο τους λογαριασμό μέσω PayPal, κερδίζουν 5€ έκπτωση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) στην τιμολόγηση του επόμενου μήνα*

H PayPal έχει μετατρέψει τις πληρωμές online μέσω διαδικτύου και κινητών συσκευών, σε τρόπο ζωής για τους πελάτες της παγκοσμίως αφού προσφέρει ασφάλεια και ταχύτητα στην πληρωμή και αποστολή χρημάτων. Τώρα, η εξόφληση μηνιαίων λογαριασμών συμβολαίου γίνεται γρήγορα, με ασφάλεια και ευκολία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε αυτή την εμπειρία στους Έλληνες συνδρομητές – αναφέρει η Ganna Yevtushenko, Επικεφαλής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της PayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης.

* Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό συναλλαγών και η έκπτωση θα πιστωθεί για μία μόνο φορά στον επόμενο λογαριασμό για τους πρώτους 2.000 συνδρομητές.

Με την υπηρεσία πληρωμών συμβολαίου μέσω της PayPal, οι πελάτες της WIND μπορούν να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους χωρίς κανένα ρίσκο και να εκπληρώνουν με ευκολία τις οικονομικές τους υποχρεώσεις κάθε μήνα, χρησιμοποιώντας μόνο το λογαριασμό τους στην PayPal. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, η απόδειξη μπορεί να εκτυπωθεί ή να σταλεί μέσω email. Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την PayPal, τον παγκόσμιο ηγέτη στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες της WIND σε όλα τα επίπεδα. Η σύμπραξή μας με την PayPal αποτελεί ένα στρατηγικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση – αναφέρει ο Τάκης Πέρκιζας, Ανώτερος Διευθυντής Brand & Online της WIND Ελλάς.