Η Qualisys Software κατατάσσεται στους Elite Partners του προγράμματος “SugarCRM Channel Partner”, έχοντας πετύχει τους στόχους της υψηλότερης βαθμίδας του προγράμματος συνεργατών της SugarCRM.

qualisysΟ Αλεκιζόγλου Παύλος, product manager του Sugar για την Qualisys Software, ανακοίνωσε ότι, η Qualisys Software έχοντας πετύχει τους στόχους της υψηλότερης βαθμίδας του προγράμματος συνεργατών της SugarCRM, κατατάσσεται παγκοσμίως ως Elite SugarCRM Channel Partner.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε την Qualisys Software, ως μία από τις κορυφαίες σε αποδόσεις και επιδόσεις συνεργαζόμενη εταιρεία μας, σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Clint Oram, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος τεχνολογίας της SugarCRM. «Εμείς και οι συνεργάτες μας, μαζί, δίνουμε τη δυνατότητα σε χιλιάδες επιχειρήσεις και εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο να ενισχύσουν τη δύναμη τους, μετατρέποντας τις επιχειρήσεις τους σε οργανισμούς με εξαιρετικές πελατειακές σχέσεις».

Οι Elite συνεργάτες της SugarCRM, έχουν φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο αναγνώρισης του προγράμματος συνεργατών της εταιρείας, διαμέσω της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υλοποίησης έργων μεγάλης κλίμακας με προϊόντα της SugarCRM. Έχουν επίσης πιστοποιηθεί στα προϊόντα της SugarCRM, στο βαθμό που ορίζεται από τα πρότυπα του SugarCRM University ή και υψηλότερο. Τέλος έχουν επαναλαμβανόμενα και με συνέπεια εφαρμόσει επιτυχείς λύσεις με προϊόντα της SugarCRM σε crossfunctional, hosted, on-premise, και private cloud περιβάλλοντα.