Απολαύστε μουσική με τα 4 νέα ακουστικά κεφαλής με Bluetooth από τη Sony. Χαρίζουν ασύρματη ελευθερία, δίνοντας τέλος στο μπέρδεμα καλωδίων, και επιπλέον: ήχο υψηλής ποιότητας και ψηφιακή ακύρωση θορύβου.

MDR-1ABT_S_Left_Situation_ImageΤα νέα μέλη της σειράς ακουστικών κεφαλής της Sony έρχονται να προσθέσουν εξαιρετικό ήχο και χαλαρό στυλ, όσο βρίσκεστε στο δρόμο – χωρίς το μπέρδεμα των καλωδίων που σας καθυστερεί.

Τα ολοκαίνουργια μοντέλα ακουστικών κεφαλής, που θα κυκλοφορήσουν φέτος την άνοιξη, χαρίζουν την ελευθερία και την ευκολία της ασύρματης ακρόασης μέσω Bluetooth®. Απλώς, ακουμπήστε το Walkman®, το MP3 ή το smartphone σας, με τεχνολογία NFC, πάνω στα ακουστικά για να δημιουργήστε, άμεσα, μια ασύρματη σύνδεση. Μετά, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τη μουσική σας με τον ήχο που πάντα επιθυμούσατε, με πλούσια και ρυθμιζόμενα μπάσα, και λεπτομερή και κρυστάλλινα πρίμα.

 

MDR-1ABT
MDR-1ABT_B_Walkman_Situation_ImageΜετά τα περίφημα MDR-1A, έρχονται τα πολυτελή ακουστικά MDR-1ABT που σας προσφέρουν ασύρματο ήχο υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για τα πρώτα κορυφαία ακουστικά της Sony με LDAC™, μια νέα τεχνολογία ήχου από τη Sony που προσφέρει ασύρματη ακρόαση υψηλής ποιότητας μέσω Bluetooth®. Αυτό το αποτελεσματικό νέο codec μεταδίδει τρεις φορές τα δεδομένα των συνηθισμένων συνδέσμων Bluetooth και προσφέρει ροή πεντακάθαρου ήχου υψηλής ποιότητας χωρίς καθυστερήσεις και ασύρματα από συμβατές συσκευές, όπως το εξαιρετικό Walkman NWZ-A15 με ήχο υψηλής ποιότητας.

Από δυνατά μπάσα, μέχρι τα αχρωμάτιστα μέσα και πρίμα, θα απολαμβάνετε το πολύ μεγάλο εύρος του ήχου, από τις μονάδες οδήγησης 40mm HD – με κάθε μουσική απόχρωση που αναπαράγεται με ακρίβεια, χάρη στα διαφράγματα πολυμερούς υγρών κρυστάλλων με επικάλυψη αλουμινίου. Βάζουμε πάνω από όλα την άνεσή σας, με εργονομικά μαξιλαράκια και μια προηγμένη δομή που καλύπτει άνετα το αυτί σας.

Ακόμα και εάν ακούτε τη μουσική βιβλιοθήκη σας με MP3 αρχεία, η τεχνολογία Sony DSEE αποδίδει μια πιο φυσική ηχητική εμπειρία, αποκαθιστώντας τις πληροφορίες υψηλής συχνότητας και διακριτικά ίχνη αντήχησης, που χάνονται στα αρχεία ήχου υψηλής συμπίεσης.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα καινοτομία είναι η προσθήκη ενός αισθητήρα αφής στο πλάι του ακουστικού. Μπορείτε να προσπεράσετε κομμάτια, να κάνετε κλήσεις ή να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου με απλές και εύκολες κινήσεις των ακροδαχτύλων σας. Τώρα πια, ελάχιστα πράγματα μπορούν να σας αποσπάσουν από τη μουσική σας.

 

MDR-ZX770BN
MDR-ZX770BN_B_StandardΤαξιδέψτε με στυλ – και αφεθείτε σε μια μακάρια σιωπή – με τα τελευταία ακουστικά με Bluetooth και ψηφιακή ακύρωση θορύβου της Sony. Με άνετο σχεδιασμό που περιβάλλει το αυτί για επιπλέον άνεση στα μεγάλα ταξίδια σας, τα MDR-ZX770BN αποκόπτουν τον εξωτερικό θόρυβο και άλλους ήχους του περιβάλλοντος με το ισχυρό λογισμικό DNC της Sony.

Συνδεθείτε ασύρματα με ένα μόνο άγγιγμα, με το τηλέφωνο ή το MP3 σας με Bluetooth® και στη συνέχεια, ακόμα και αν βρίσκεστε σε ένα μακρινό ταξίδι ή επιστρέφετε στο σπίτι, μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, αφεθείτε στον καταπραϋντικό και πεντακάθαρο ήχο. Τα ακουστικά περιστρέφονται ώστε να τα μαζεύετε εύκολα και να τα παίρνετε μαζί στα ταξίδια σας, εξοικονομώντας χώρο στην τσάντα ή τη βαλίτσα σας. Με μεγάλη δυνατότητα αναπαραγωγής για 13 ώρες (με ενεργοποιημένη την ακύρωση θορύβου) μεταξύ των φορτίσεων, η μουσική θα σας συντροφεύει ακόμα και σε μακρινά ταξίδια με το τρένο ή το αεροπλάνο, ασταμάτητα.

 

MDR-ZX330BT
Η καθημερινή ασύρματη ακρόαση μέσω Bluetooth γίνεται εξαιρετικά απλή και βολική με τα ακουστικά MDR-ZX330BT. Βάλτε τα ελαφριά και άνετα ακουστικά και συνδέστε τα στο τηλέφωνο ή το MP3 σας με την ευκολία του One-touch. Θα απολαύσετε ισχυρό και ισορροπημένο ήχο από τις μονάδες οδήγησης 30mm, ενώ με τη μπαταρία να διαρκεί έως 30 ώρες, για ασύρματη ακρόαση, θα ακούτε τα αγαπημένα τραγούδια σας χωρίς διακοπές.

 

MDR-AS600BT
MDR-AS600BT_W_STD_141112Τα ακουστικά MDR-AS600BT, σε απόλυτο συντονισμό με τη δραστήρια ζωή σας, σάς προσφέρουν την ευκολία της ακρόασης με Bluetooth είτε γυμνάζεστε σκληρά, είτε τρέχετε χαλαρά στο πάρκο.

Χάρη στον αδιάβροχο σχεδιασμό τους, προστατεύονται από τη βροχή και τον ιδρώτα, όσο εσείς τα δίνετε όλα στις γυμναστικές σας εξορμήσεις. Με το ενσωματωμένο μικρόφωνο είναι εύκολο να δέχεστε κλήσεις με το άγγιγμα ενός κουμπιού, χωρίς να χάνετε ούτε μια νότα όσο τρέχετε στο διάδρομο.

Τα νέα ακουστικά MDR-1ABT, MDR-ZX770BN, MDR-ZX330BT από τη Sony θα διατίθενται στην Ευρώπη από τον Μάιο, ενώ τα ακουστικά MDR-AS600BT από τον Απρίλιο.