Νέα σεμινάρια προς εκπαιδευτικούς ετοιμάζει η Samsung και το British Council στο Innovathens. Έχουν ως θέμα τον εμπλουτισμό των γνώσεών τους για τη διαχείριση χρόνου, τις τεχνικές επικοινωνίας, τη δημιουργικότητα κ.α.

InnovAthens powered by SamsungΗ Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει το νέο κύκλο σεμιναρίων με θέμα “Educational Skills” που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, σε συνεργασία με το British School, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, INNOVATHENS.


Τα σεμινάρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους σε τομείς, όπως η διαχείριση του χρόνου, τεχνικές παρουσίασης, τεχνικές επικοινωνίας και δημιουργικότητας. Κατά τη διάρκεια του δίωρου σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε βιωματικές δραστηριότητες μάθησης, που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

 

Το κάθε σεμινάριο θα πραγματοποιείται 1 φορά το μήνα έως και τον Ιούνιο και έχει διάρκεια δύο ώρες (16:00-18:00). Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με τους ακόλουθους τρόπους: στο link www.samsung.com/gr/innovathens/, στέλνοντας email στο eleni.koufoudaki@britishcouncil.gr καθώς και καλώντας στο 210 3692342, καθημερινές (11.00 – 17.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2015.