Το you.gr βγάζει μια νέα προσφορά για τις τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων. Προσφέρει ένα HP laptop 15,6”, με επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core i3, Windows 8.1 και τρία χρόνια εγγύηση σε μια τιμή που φτάνει τα 369 ευρώ.

hpΤο you.gr σχεδίασε μία μοναδική προσφορά για τις τελευταίες ημέρες των χειμερινών εκπτώσεων: Πρόκειται για ένα HP laptop 15,6”, με επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core i3, Windows 8.1, 4GB μνήμη, 500 GB σκληρό δίσκο, όμορφη μοντέρνα σχεδίαση και 3 χρόνια εγγύηση ποιότητας από την Info Quest Technologies, το κορυφαίο εξουσιοδοτημένο service center της HP στην Ελλάδα, σε τιμή έκπληξη, μόνο €369.

Η πρόταση απευθύνεται σε κάθε σύγχρονο νέο άνθρωπο, που θέλει να χαίρεται κάθε στιγμή που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του για να εργάζεται, να διασκεδάζει και να επικοινωνεί, χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες, που θέλει να παρακολουθεί τα αγαπημένα του βίντεο στο youtube χωρίς διακοπές, που χρειάζεται να επεξεργάζεται με ταχύτητα μεγάλα αρχεία excel και Powerpoint και που συγχρόνως απαιτεί μέγιστη υποστήριξη και εξυπηρέτηση. Και όλα αυτά, σε πολύ προσιτή τιμή, χωρίς συμβιβασμούς σε δυνατότητες και ισχύ.
H προσφορά για το HP Laptop με 3 χρόνια εγγύηση, είναι διαθέσιμη στο www.you.gr για περιορισμένα τεμάχια και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.