Πώς τα mobile apps συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα μιας εταιρείας; Την απάντηση θα δώσει το εκπαιδευτικό workshop της GLOBO που προσκαλεί τους developers να μάθουν πώς μπορούν να δημιουργήσουν ένα app!

GLOBO__LOGOΗ GLOBO, διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility και Mobile Apps, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο 5ο InfoCom Mobile World 2015, διοργανώνει εκπαιδευτικό workshop προσκαλώντας τους developers να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να δημιουργήσουν ένα application από το μηδέν, εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα, δίνει και φέτος το στίγμα της γύρω από τις εξελίξεις του κλάδου κινητών εφαρμογών μέσα από δύο ομιλίες με θέμα το enterprise mobility και τις τάσεις του, αλλά και το πολύ επίκαιρο ζήτημα του m-health.

Ειδικότερα, το workshop “How to build an app from scratch by using GO!AppZone”, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Αίθουσα Κοζάνη), την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 15:15, απευθύνεται σε developers με στόχο να παρουσιάσει τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα GO!AppZone για τη δημιουργία mobile εφαρμογών, τη σύνδεση με back-end συστήματα, καθώς και τις ευκαιρίες για testing τόσο σε simulator, όσο και σε κινητές συσκευές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνεδρίου για να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το workshop, καθώς και για την εγγραφή τους. Η συμμετοχή στο workshop είναι δωρεάν.

Παράλληλα, ο κ. Γιάννης Λουσίδης, VP of Sales SEMEA της GLOBO, θα αναφερθεί στα πλεονεκτήματα που προσφέρει το enterprise mobility και πώς τα mobile apps συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα μίας επιχείρησης μέσα από την παρουσίασή του στην ενότητα “Mobilizing business”, ενώ ο κ. Βασίλης Πάλλιος, VP Mobility Business Solutions της GLOBO, στο πλαίσιο της παράλληλης ενότητας “m-health: In mobile we trust”, θα αναφερθεί στις δυνατότητες που προσφέρουν οι mobile εφαρμογές στον τομέα της υγείας, τόσο για τις ίδιες τις επιχειρήσεις, όσο και για το ιατρικό προσωπικό και τους ασθενείς, αλλά και τη σημασία που πρέπει να δίδεται στην ασφάλεια των ιατρικών δεδομένων.