Φέρτε το αγαπημένο σας amiibo σε ένα απίθανο party στις 20 Μαρτίου, ημέρα κυκλοφορίας του Mario Party 10 από τη Nintendo για το Wii U. Βρεθείτε αντιμέτωπος με φίλους, παίζοντας πάνω από 70 απίθανα mini games και όχι μόνο.

Wii U Mario Party 10.Στις 20 Μαρτίου ετοιμαστείτε να λάβετε μέρος στο απόλυτο party του Mushroom Kingdom και να βρεθείτε αντιμέτωπος με τους φίλους σας, παίζοντας σε διάφορα modes, boss battles και φυσικά σε πάνω από 70 απίθανα mini games. Όλα αυτά θα τα βρείτε στο Mario Party 10, το πιο απίθανο party το οποίο έρχεται αποκλειστικά στο Wii U δίνοντας την ευκαιρία στους Fans να φέρουν μαζί τους το δικό τους amiibo για ακόμα περισσότερη διασκέδαση.

Το Mario Party 10 αποτελεί το πρώτο παιχνίδι της σειράς για το Wii U, η οποία από την εμφάνισή της το 1999 για το Nintendo 64 έχει πουλήσει παραπάνω από 39,6 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Εκεί μπορείτε να συναντήσετε αγαπημένους χαρακτήρες από τον κόσμο της Nintendo, όπως οι Luigi, Mario και Bowser και να παίξετε μα έως και 4 άλλους φίλους σας στο νέο Bowser Party mode

Και ενώ παραδοσιακά οι παίκτες καλούνται να ανταγωνιστούν με τους πιο απίθανους τρόπους, στο Bowser Party mode του Mario Party 10 έως και 4 παίκτες θα πρέπει να επιδείξουν μεγάλη ομαδικότητα αγωνιζόμενοι με τα Wii Remote Controllers. Απέναντί τους θα βρίσκεται ένας άλλος παίκτης ο οποίος χρησιμοποιώντας το Wii U GamePad έχει τον έλεγχο του μοχθηρού Bowser. Για να αποφύγουν έτσι τις φλόγες από τον μεγάλο τους αντίπαλο, οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν και να επιβιώσουν – κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα δύσκολο την στιγμή που ο παίκτης που χειρίζεται τον Bowser προσπαθεί να σπείρει τον πανικό με όλους τους πιθανούς τρόπους χειριζόμενος το Wii U GamePad.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονιστεί πως μετά την μεγάλη επιτυχία των διαδραστικών φιγούρων amiibo, – με τις συνολικές πωλήσεις από την ημέρα κυκλοφορίας να έχουν φτάσει περίπου τα 5,7 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως-, η Nintendo είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία ειδικών amiibo για το Mario Party 10. Όσοι έχουν στην κατοχή τους τα amiibo τα οποία είναι συμβατά με το Mario Party 10, θα μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι με έως και 4 άλλους παίκτες διαγωνιζόμενοι σε εναλλακτικά και διαδραστικά game boards.

Έτσι οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα χρησιμοποιώντας τα amiibo να ξεκλειδώνουν θεματικά Boards τα οποία φέρουν την υπογραφή του κάθε χαρακτήρα amiibo πχ. με τα Mushrooms στο Mario board να δίνουν τεράστια μορφή στους χαρακτήρες ή το Poltergust στο Luigi board να απορροφά τα Stars των αντιπάλων. Επιπλέον οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα amiibo για να συλλέξουν special in-game Tokens με τα οποία θα μπορούν να λάβουν ειδικά power-ups, όπως την δυνατότητα να ‘’κλέβουν’’ τα Coins αντιπάλων ή να αλλάζουν το 1 / 4 του game board ανάλογα με τον χαρακτήρα.

Το Mario Party 10, το απόλυτο παιχνίδι party από την Nintendo έρχεται αποκλειστικά στο Wii U στις 20 Μαρτίου φέρνοντας και ένα νέο mode στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με το αγαπημένο τους amiibo,το Bowser Party mode για μέχρι και 5 παίκτες καθώς και το κλασσικό Mario Party mode το οποίο οδηγεί τον ανταγωνισμό στα ύψη. Παράλληλα με την βασική έκδοση, στις 20 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει και ένα bundle- έκπληξη για τους φίλους της Nintendo το οποίο θα περιλαμβάνει ένα αντίτυπο του παιχνιδιού και το Mario amiibo από την ολοκαίνουρια Super Mario Collection