Νέες MD σειρές εσωτερικών σκληρών δίσκων, που προσφέρουν έως 5 TB αποθηκευτικού χώρου, λανσάρει η Toshiba. Χαρίζουν ταχύτητα και ενεργειακή απόδοση και είναι ιδανικές για εταιρική ή οικιακή χρήση.

3_5_SATA_HDD_MD-Series_03Η Toshiba Europe GmbH, Storage Peripherals Division, παρουσιάζει τη σειρά MD, μία νέα συλλογή εσωτερικών σκληρών δίσκων που προσφέρουν έως 5 TB αποθηκευτικού χώρου. Τα 3.5 inch drives με SATA interface δεν είναι μόνο ταχύτατα, αλλά και ενεργειακά αποδοτικά και λειτουργούν αθόρυβα, στοιχείο που τα καθιστά ιδανικά για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Τα μοντέλα PX3009E-1HP0 (4 TB) και PX3010E-1HQ0 (5 TB) θα είναι διαθέσιμα το Μάρτιο του 2015.

 

Αποθηκεύστε περισσότερο
Προσθέστε έως 5 TB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με τη σειρά MD εσωτερικών σκληρών δίσκων SATA 3.5 ιντσών, για να αποθηκεύετε περισσότερα έγγραφα, εικόνες και δεδομένα στο PC σας. Αμφότερα τα μοντέλα 4 TB και 5 TB HDD απευθύνονται σε χρήστες με υψηλές απαιτήσεις για τα προϊόντα τεχνολογίας που χρησιμοποιούν. Επί παραδείγματι βοηθούν τους επαγγελματίες και τους οικιακούς χρήστες να εργαστούν ταχύτερα χάρις την ταχύτητα περιστροφής 7200 rpm, τη μνήμη buffer 128 MB και την τεχνολογία Native Command Queuing. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αλληλεπιδρούν, διασφαλίζοντας ταχύτερη φόρτωση και αποθήκευση, μείωση του χρόνου αναμονής και on-the-fly βελτίωση για τις εντολές που βρίσκονται υπό επεξεργασία. Η σειρά MD διαθέτει speed interface 6.0 Gb/s.

 

Ενεργειακά αποδοτική λειτουργία
Παρά την ταχύτητα, τα εξαρτήματα είναι αποδοτικά, περιορίζουν την ενεργειακή κατανάλωση και θερμαίνονται στο ελάχιστο. Αυτή η νέα σειρά έχει σχεδιαστεί με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της Toshiba, περιλαμβάνοντας ένα έξυπνο σύστημα ramp-loading και ενσωματωμένο αισθητήρα κραδασμών για να προστατεύει τα σημαντικά δεδομένα του χρήστη.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο κ. Arnaud Bonvarlet, General Manager, Storage Peripherals Division, της Toshiba Europe GmbH: «Με αυτούς τους σκληρούς δίσκους οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις επιδόσεις και να εμπιστευτούν την αξιοπιστία, η οποία ενισχύει την ταχύτητα και τον αυξημένο αποθηκευτικό χώρο. Για μία ακόμη φορά επωφελούνται από την εμπειρία της Toshiba, που είναι πρωτοπόρος εταιρία διεθνώς στους σκληρούς δίσκους εδώ και σαράντα χρόνια».

 

Υψηλή πυκνότητα
Η σειρά MD χρησιμοποιεί τεχνολογίες Perpendicular Magnetic Recording (PMR) και Tunnel Magneto Resistive (TMR), που επιτρέπουν σε αυτούς τους σκληρούς δίσκους να επιτύχουν υψηλότερη πυκνότητα εγγραφής, αυξάνοντας τη χωρητικότητα και την ταχύτητα.
Προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και αυξημένο αποθηκευτικό χώρο 4 TB ή 5 TB. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα περιστροφής και το μεγαλύτερο buffer, που εγγυώνται ταχύτερη εμπειρία εργασίας για το χρήστη.