H PROFILE ενεργός υποστηρικτής του ετήσιου Alternative Finance European conference summit που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 23 Φεβρουαρίου. Θα συμμετέχει στη συζήτηση για τις σχετικές τεχνολογίες και θα αναδείξει το FMS.next.

profile logo 2012Η PROFILE, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, υποστηρίζει χορηγικά τις εργασίες του ετήσιου συνεδρίου Alternative Finance “AltFi European Conference”, συμμετέχοντας στη συζήτηση για την σπουδαιότητα των σχετικών τεχνολογιών, αλλά και παρουσιάζοντας το FMS.next, τη διεθνώς ανταγωνιστική λύση που προσφέρει, για τον κλάδο της εναλλακτικής χρηματοδότησης.

Το ετήσιο συνέδριο AltFi θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου στο “Brewery” του Λονδίνου και θα διαρκέσει από τις 09:00 έως τις 17:00. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν περισσότεροι από 500 σύνεδροι από τους χώρους του Crowdfunding, P2P Lending, Online Investment, καθώς και εκπρόσωποι των θεσμικών αρχών.

Στόχος του συνεδρίου είναι η απεικόνιση των συνεχών αλλαγών που πραγματοποιούνται στον τομέα του Alternative Finance προσφέροντας σε όλους τους συμμετέχοντες μοναδική ενημέρωση αναφορικά με τις νέες εξελίξεις στο χώρο. Η θεματολογία του συνεδρίου καθώς και οι ομιλητές θα παράσχουν αξιόπιστη πληροφόρηση ως προς τις νέες τάσεις και τις δυνατότητες του Alternative Finance.
Η τραπεζική πλατφόρμα της PROFILE «FMS.next» περιλαμβάνει την κορυφαία λύση για P2P Lending/crowdfunding συνδυάζοντας τραπεζικές λειτουργίες και δυνατότητες διαχείρισης επενδύσεων, για την πλέον αποτελεσματική κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων του Alternative Finance and Banking στην Ευρώπη.

Το FMS.next είναι μια δυναμική, μοντέρνα «universal» τραπεζική πλατφόρμα που προσφέρει ευελιξία και εύκολο περιβάλλον πλοήγησης για τον χρήση (UI). Οι δυνατότητες παραμετροποίησης της λύσης, επιτρέπουν την ευέλικτη διαμόρφωσή της με βάση τις επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη και την αυτοματοποίηση των καθημερινών εργασιών, με αποτέλεσμα την βελτιστοποίηση της απόδοσης και της ικανοποίησης των χρηστών.

Η λύση FMS.next P2P Lending ενδυναμώνει τις εταιρείες για καλύτερη παρακολούθηση και διαχείριση των διαδικασιών τους μέσω ενός ολοκληρωμένου και εύχρηστου περιβάλλοντος τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους επενδυτές/δανειστές. Η λύση περιλαμβάνει ένα δυναμικό μηχανισμό ροής εργασιών (workflow) που παρέχει την δυνατότητα διασύνδεσης επιμέρους βημάτων των διαδικασιών (steps) με χρήστες και συγκεκριμένες οδηγίες και καθήκοντα.
Παράλληλα παρέχει όλες τις δυνατότητες για αυτοματοποίηση της διαδικασίας χορήγησης δανείων, διαχείρισης κινδύνου και κατηγοριοποίησης δανείων, με βάση το αποτέλεσμα πιστοληπτικής αξιολόγησης (risk based pricing), ενώ περιλαμβάνει λειτουργικότητες εύκολα προσαρμόσιμες για διαχείριση επενδύσεων τόσο στην πρωτογενή όσο και στη δευτερογενή αγορά.