Το νέο κομψό και εκατό τοις εκατό μεταλλικό smartwatch της LG παρουσιάζεται στο MWC 2015. Το LG G Watch Urbane με λειτουργικό Android Wear συνδυάζει το κλασικό στυλ με τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και κλέβει την προσοχή.

LG_WATCH_URBANEΗ LG Electronics θα παρουσιάσει την πρώτη πολυτελή μεταλλική συσκευή με λειτουργικό Android Wear, το LG Watch Urbane, στο φετινό Mobile World Congress (MWC) 2015. Το νέο smartwatch της LG απευθύνεται σε χρήστες με εκλεπτυσμένη και κοσμοπολίτικη αισθητική, που αναζητούν ταυτόχρονα απαράμιλλη τεχνολογία και επιδόσεις.  Αποτελεί την ιδανική συσκευή για εκείνους που επιθυμούν να προσθέσουν στυλ και μία νότα υψηλής τεχνολογίας στην καθημερινή τους ζωή.
Το LG Watch Urbane ακολουθεί τον προκάτοχό του, το LG Watch R, το πρώτο smartwatch με εμφάνιση ενός κλασικού ρολογιού με κυκλική οθόνη Plastic OLED (P-OLED), που παρουσίασε η LG τον περασμένο Οκτώβριο. Ενώ όμως το LG Watch R σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει την καθημερινότητα του χρήστη, το LG Watch Urbane διαθέτει ακόμα πιο κλασική εμφάνιση, με πιο λεπτό προφίλ, αποτελώντας ιδανική επιλογή για άντρες και γυναίκες.

Με εμφάνιση που παραπέμπει σε υψηλή ωρολογοποιία, η LG συνδύασε τέλεια τον κλασικό σχεδιασμό και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά, προσθέτοντας στυλ και άνεση στην καθημερινή ζωή του χρήστη και ανεβάζοντας ταυτόχρονα τον πήχη που είχε θέσει το G Watch R.
Με κυκλική οθόνη 1,3 ιντσών Plastic OLED, όπως και το LG Watch R, το LG Watch Urbane διαθέτει ακόμα πιο λεπτό πλαίσιο (bezel) και εκλεπτυσμένες γραμμές. Επιπλέον, ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός λεπτεπίλεπτου ρολογιού και μπορεί να σταθεί αυτόνομα ως ένα τέλειο αξεσουάρ. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, το νέο smartwatch της LG είναι διαθέσιμο σε ασημί και χρυσό, ενώ διαθέτει όμορφα ραμμένο λουράκι από φυσικό δέρμα για μια πιο κλασική εμφάνιση, που μπορεί να αντικατασταθεί από οποιοδήποτε λουράκι ρολογιού πλάτους 22mm, ανάλογα με την περίσταση ή την διάθεση του χρήστη.

Το ‘έξυπνο’ περιβάλλον χρήσης ενεργοποιείται με την αφή και είναι συμβατό με όλα τα smartphones που διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Android 4.3 ή νεότερο.
Όπως και το G Watch R, έτσι και η νέα Android Wear συσκευή της LG διαθέτει αισθητήρα photoplethysmography (PPG), ο οποίος μπορεί να μετρήσει τον καρδιακό ρυθμό, καθώς και τον μέσο καρδιακό παλμό του χρήστη κατά την διάρκεια της άσκησης. Με την επιλογή περιβάλλοντος οθόνης ‘Always-On’ εμφανίζεται στην οθόνη πάντα η ώρα σε κατάσταση αναμονής, βοηθώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.
LG Watch Urbane Lifestyle 4«Ο κλασσικός σχεδιασμός του LG Watch Urbane και οι έξυπνες λειτουργίες του, το καθιστούν ιδανικό για να συμπληρώσει την ήδη επιτυχημένη σειρά G Watch και G Watch R, τα οποία σχεδιάστηκαν ως συσκευές καθημερινής χρήσης», δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Το LG Watch Urbane αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μας για την ανάπτυξη wearable συσκευών που ενσωματώνονται στην καθημερινότητα του κάθε χρήστη ως αξεσουάρ και όχι ως ηλεκτρονικές συσκευές». Λεπτομέρειες για την τιμή και τη διάθεσή του LG G Watch Urbane θα ανακοινώνονται σε κάθε χώρα ξεχωριστά λίγο πριν την κυκλοφορία του.

 

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά LG Watch Urbane:

 

Επεξεργαστής: 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
Λειτουργικό Σύστημα: Android Wear™
Οθόνη: 1.3 ιντσών P-OLED (320 x 320, 245ppi)
Διαστάσεις: 45.5 x 52.2 x 10.9mm
Μνήμη: 4GB eMMC / 512MB LPDDR2
Μπαταρία: 410mAh
Αισθητήρες: 9-Axis (Gyro/Accelerometer /Compass)/Barometer/PPG (Αισθητήρας Καρδιακού Ρυθμού)
Χρώμα: Χρυσό / Ασημί
Άλλα: Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη (IP67)