Το ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa της αλυσίδας Harmony Resorts στη Ρόδο, επέλεξε το HOTstream Interactive IPTV της MCOM για τις παροχή υπηρεσιών ψυχαγωγίας.

mcomΜέσα από την τηλεόραση του δωματίου και αξιοποιώντας το πολυγλωσσικό και ιδιαίτερα φιλικό μενού του HOTstream, οι επισκέπτες του Elysium έχουν στην διάθεσή τους, κάθε στιγμή, το πλέον ολοκληρωμένο μπουκέτο ξενοδοχειακών υπηρεσιών και υπηρεσιών διασκέδασης και ενημέρωσης. Μέσα από το HOTstream το Elysium προσφέρει ταινίες πρώτης προβολής με πολυγλωσσικούς υπότιτλους από τα πιο σημαντικά studios του Hollywood, τουριστικούς οδηγούς για την Ρόδο και την Ελλάδα, πρόσβαση στις ξενοδοχειακές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες Internet On TV για internet browsing και ανταλλαγή email από την άνεση του δωματίου ακόμη και αν ο επισκέπτης δεν έχει μαζί του φορητό υπολογιστή.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Media Communications, Κώστας Σακελλαρίου, σημειώνει ότι «μας τιμά ιδιαίτερα ότι το Elysium Resort & Spa, ένα από τα πλέον πολυτελή και σύγχρονης αρχιτεκτονικής ξενοδοχεία της χώρας μας επέλεξε το HOTstream Interactive IPTV».