Η Real Consulting λαμβάνει το Βραβείο Αριστείας της SAP των συνεργατών EMEA για το 2015, στην κατηγορία “Top OEM” για την εξαιρετική επίδοση της, τη δέσμευση για τη συνεργασία της με τη SAP, καθώς και την επιτυχία του πελάτη.

SAP_logo 2011Η εταιρεία Real Consulting Integration & Operation S.A ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι ο αποδέκτης του βραβείου αριστείας 2015 της SAP για τους συνεργάτες στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής την κατηγορία “Top OEM.” Τα βραβεία παρουσιάστηκαν από τη SAP για τους συνεργάτες της με κορυφαίες επιδόσεις στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τους πελάτες να υιοθετήσουν την καινοτομία εύκολα, να αποκτήσουν αποτελέσματα γρήγορα, να αναπτυχθούν βιώσιμα και να «τρέξουν» πιο απλά με τις λύσεις που προσφέρει η SAP. Οι αποδέκτες των φετινών βραβείων έχουν εξαιρετική συνεισφορά, που επηρεάζει τις συνολικές πωλήσεις της SAP και τους στόχους της.

«Το βραβείο αριστείας της SAP για τους συνεργάτες ΕΜΕΑ δίνει έμφαση στην στρατηγική συνεργασία μεταξύ της SAP και της Real Consulting, όχι μόνο για τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των λύσεων που προσφέρει η Real Consulting αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες της SAP, αλλά και τη στενή συνεργασία που τελικά οδηγεί στην επιτυχία του πελάτη», δήλωσε ο κύριος Αναστάσιος Παπαργύρης, ο Διευθύνων σύμβουλος της Real Consulting. «Έχουμε δεσμευτεί να συνεργαζόμαστε και να δουλεύουμε με την SAP, αξιοποιώντας το χαρτοφυλάκιο της για συνεχή καινοτομία και την παροχή προϊόντων πλούσιων σε χαρακτηριστικά στους πελάτες μας».

Επιλεγμένες από ευρεία βάση των συνεργατών της SAP, οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Αριστείας των Περιφερειακών συνεργατών βασίστηκαν σε εσωτερικά στοιχεία πωλήσεων της εταιρείας. Διευθύνουσα επιτροπή αποτελούμενη από περιφερειακούς και παγκόσμιους εκπροσώπους της SAP καθόρισε τους συνεργάτες, νικητές σε κάθε κατηγορία, σύμφωνα με μια σειρά κριτηρίων, όπως η επίτευξη των πωλήσεων και οι επιδόσεις. Τα βραβεία παρουσιάστηκαν σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των συνολικών πωλήσεων, της καινοτομίας, της τεχνολογίας, των υπηρεσιών και των λύσεων για συγκεκριμένες περιοχές.

“Με το εξαιρετικό σύστημα συνεργατών της, η SAP βοηθά τους πελάτες να τρέχουν πιο έντονα, ταχύτερα και απλούστερα,” δήλωσε η Cathy Daum, η επικεφαλής General Business and Partner Operations, SAP EMEA. “Οι συνεργάτες μας επεκτείνουν την ικανότητά μας να εισάγουμε τις καινοτομίες της SAP σε περισσότερους πελάτες και να προσθέτουμε τις αποδεδειγμένες λύσεις τους για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Συγχαίρουμε τη Real Consulting ως έναν από τους εταίρους μας με κορυφαίες επιδόσεις για τη χρονιά στην περιοχή της ΕΜΕΑ. Μαζί, βοηθάμε τους πελάτες μας να μετατρέψουν τις επιχειρήσεις τους και να προάγουν την καινοτομία, η οποία τροφοδοτεί την ανάπτυξη των εσόδων».

Η Real Consulting υιοθετεί την στρατηγική της SAP με την οποία έχει μακροχρόνια σχέση συνεργασίας από την ίδρυσή της. Η σχέση της με τη SAP εστιάζει στο να βοηθάει τους πελάτες να αντλούν περισσότερη αξία από τις επενδύσεις της SAP σε ένα όλο και πιο περίπλοκο και παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Κάθε χρόνο, η Real Consulting κάνει σημαντικές επενδύσεις για να διατηρεί ένα πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων της SAP. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο συνεργατών Τεχνογνωσίας για τις λύσεις SAP Business All-in-One, Analytics, Mobile και SAP HANA.

Η Real Consulting έλαβε το βραβείο κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνάντησης της SAP στη Βαρκελώνη (SAP FKOM Barcelona), μια ετήσια συνάντηση των στελεχών, των εργαζόμενων και των συνεργατών της SAP που πραγματοποιήθηκε 19- 23 Ιανουαρίου. Είναι η μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση πωλήσεων της SAP, με στόχο να αυξήσει την επιτυχία κατά τον επόμενο χρόνο. Συνάδελφοι από όλη την περιφέρεια συγκεντρώνονται στη Βαρκελώνη για να ανταλλάξουν ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τη στρατηγική της SAP, τη μεθοδολογία πωλήσεων, τις βέλτιστες πρακτικές, τις ευκαιρίες ανάπτυξης των επιχειρήσεων, καθώς και τις καινοτομίες των προϊόντων. Το φετινό SAP FKOM στη Βαρκελώνη φιλοξένησε περίπου 6.500 συμμετέχοντες από όλη την περιοχή.