Διαβάστε την εφημερίδα, το περιοδικό ή το βιβλίο σας στο Kindle Fire. Η νέα και δωρεάν εφαρμογή ReadPoint έρχεται στις συσκευές του Amazon χαρίζοντας στους χρήστες απόλαυση όσον αφορά τη ψηφιακή ανάγνωση.

kindle-fireΤο ReadPoint, προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σύγχρονου αναγνώστη, έρχεται με τη νέα και δωρεάν εφαρμογή του για τις συσκευές Kindle Fire του Amazon. Απολαύστε την εμπειρία της ψηφιακής ανάγνωσης και πλοηγηθείτε εύκολα σε δεκάδες κατηγορίες βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων.

Η εφαρμογή ReadPoint κλέβει το ενδιαφέρον με το νέο ανανεωμένο look και τις δεκάδες νέες λειτουργίες της. Μέσα από αυτήν μπορείτε να προμηθευτείτε και να απολαύσετε ψηφιακά, χιλιάδες τίτλους, εφημερίδων, περιοδικών και ebooks… σαν να μπαίνετε σε ένα ελληνικό ηλεκτρονικό περίπτερο- βιβλιοπωλείο.

Έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και να διαβάσει χιλιάδες τίτλους ψηφιακά με το ίδιο layout όπως τα φυσικά. Επίσης, μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα ψηφιακά έντυπα: Κάνοντας τα share με social media, τυπώνοντας, κρατώντας σημειώσεις και επισημάνσεις κ.α.. Άλλωστε, πολλά έντυπα έχουν αναβαθμισμένα multimedia χαρακτηριστικά όπως video, ήχο και hyperlinks.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέσα από το app μπορείτε να διαχειριστείτε τα έντυπα σας στη βιβλιοθήκη σας και να διαβάζετε offline χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση στο ίντερνετ. Τέλος, η ReadPoint διαθέτει πλέον εφαρμογές ψηφιακής ανάγνωσης για όλες τις πλατφόρμες: Windows, iOS, Android, Mac και πλέον Kindle Fire.

Μπείτε στο: http://www.amazon.com/ReadPoint-Readpoint/dp/B00SLHRK5M και κατεβάστε την τελείως δωρεάν.